ferfela parašė:
Mamytes maitinancios mp gal turit patarymu ka vartoti kad neskaudetu gerkles. Anksciau labai padedavo siltas pienas su medum bet abu kaip ir dideli alergenai kudiki…
miramille purskalas
ferfela parašė:
Mamytes maitinancios mp gal turit patarymu ka vartoti kad neskaudetu gerkles. Anksciau labai padedavo siltas pienas su medum bet abu kaip ir dideli alergenai kudiki…
miramille purskalas
Vaidoushka parašė:
O mano gydytoja kaip pasakiau kad po 130 suvalgo, kas 3 val, sako daug, nes tokio amziaus vaiku skrandukas 150 ml talpos, taip kad nezinau ar valgymas po 260 yra no…
Misinuko kieki visada skaiciuoja pagal svori
mes dvieju menesiu dar neturedami beveik sesis su puse kg sveriam... Kur drauges sunus metuku 9kg sver..tai automatiskai vaikui ir reikia duot daugiau..jei jis pas mane suvalgytu po 100ml tai tiesiog uzsirektu negyvai valgyt noredamas
brigusia parašė:
Jus nesijaudinkit det tokio gausaus valgymo. Jum pagal svori 8×160 per diena tai maziausia norma. O jus toki nemaziukai tai ir energijai daugiau isnaudojat![]()
Kazkaip paguodet net geriau pasidare
o kokio amziaus jos mergytes?
Jordana_27 parašė:
Labas mamytes! Mums siandien lygiai 2menaugam kaip ant mieliu,greit laikas bega
![]()
sveikinu
ritukas23 parašė:
Kazkaip paguodet net geriau pasidareo kokio amziaus jos mergytes?
Spalinukes, tiksliai nepamenu kada gimusios
brigusia parašė:
Spalinukes, tiksliai nepamenu kada gimusios![]()
Va mano bicas irgi kas 3h ir ne kitaip. Ir 120 tai cia maziausia norma. Daznai suvalgo po 150 jei duodi. O jei 120 tik suvalgo tai zinok mamasa pries uzmiegant dar bent laseli eik sildyt nes alkanas neuzmiega jis pas mane
tai va nepasakyciau kad jus kazka daugiau suvalgot juolab ir sveriat gerokai daugiau nei mes
vaikas vaikui nelygu
aisku mes valgom ir mp ir misini, bet pas pastebejau isalksta ir po to ir ano vienodu laiku.
vamva parašė:
sveikinu![]()
Aciu
brigusia parašė:
Va mano bicas irgi kas 3h ir ne kitaip. Ir 120 tai cia maziausia norma. Daznai suvalgo po 150 jei duodi. O jei 120 tik suvalgo tai zinok mamasa pries uzmiegant dar …
As ta irgi pastebejau. Ar nuo misinio ar nuo mp miega tiek pat...
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai