brigusia parašė:
Spalinukes, tiksliai nepamenu kada gimusios![]()
Ar tik ne rugseji ji gimde? Nes ji vienai anksciausiai cezari dare...Jau mano vaikas skaitosi rugsejinukas, 09-30d. gimes...Arba as jau maisau kazka
brigusia parašė:
Spalinukes, tiksliai nepamenu kada gimusios![]()
Ar tik ne rugseji ji gimde? Nes ji vienai anksciausiai cezari dare...Jau mano vaikas skaitosi rugsejinukas, 09-30d. gimes...Arba as jau maisau kazka
sheylladeep parašė:
Ar tik ne rugseji ji gimde? Nes ji vienai anksciausiai cezari dare...Jau mano vaikas skaitosi rugsejinukas, 09-30d. gimes...Arba as jau maisau kazka![]()
Nu gal rugseji i pabaiga.
mamytes, ar jusu berniukams daktare per apziura ka nors dare su pimpaliuku? t. y. ar atsmukinejo? nes man ligonineje kai gimeme sake neliesti ir nieko nedaryti, o vaiku pediatore kai nuejome 2 men apziurai atsmuko ir dabar galiukas vos vos paraudonavo... nezanau dabar ka daryti...
Laima121 parašė:
Sveikos mamytes! Visa laika skaiciau foruma bet tik dabar isijungsiu aktyviau su tokiu klausimeliu - ar valote/ masazuojate dantenas mazyliams maitinamiems MP?
O kam masazuot ar valyt? Pirma syki girdziu, nors anytra auginu ir mp maitinu. Nei su pirma nemasazavau nei db
ritukas23 parašė:
Kazkaip paguodet net geriau pasidareo kokio amziaus jos mergytes?
Va mano coliukas katik 170ml suvare
o po 3h vel valgys garantuoju
jei talpa kaip sake atseit 150ml tai kazin kodel jam tiek norejosi?
brigusia parašė:
Va mano coliukas katik 170ml suvareo po 3h vel valgys garantuoju
![]()
Bet coliukas daug tikrai suvalgo...
o kaip su pienuku uztenka? Kiek kartu maitinat misineliu?
Laima121 parašė:
Sveikos mamytes! Visa laika skaiciau foruma bet tik dabar isijungsiu aktyviau su tokiu klausimeliu - ar valote/ masazuojate dantenas mazyliams maitinamiems MP?
Pirma karta girdziu
brigusia parašė:
Va mano coliukas katik 170ml suvareo po 3h vel valgys garantuoju
![]()
Sveikos
Mano mazyle gime tik ,,beveik'' spali,bet valgo irgi labai daug dabar visa savaite jau 180 ml misinio( na vandens tiek misinio 200 gaunasi) ir sveria nemazai dabar 6kg500g,as truputi bijausi, kad ar ne per daug?
17 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai