Okeana parašė:
as turiu jos vizitine, bet dabar esu darbe,, is namu prisijungsiu ir atsiusiu tau duomenys..
aciu
Okeana parašė:
as turiu jos vizitine, bet dabar esu darbe,, is namu prisijungsiu ir atsiusiu tau duomenys..
aciu
sian kai sunervino mane negaliu pasiskambinau savo midvaifei na priserigestruot apziurai, paskambinu o ji man sako tu ateik lapkricio 15 diena tau dar mazai laiko... o as dar cia nei kart nesu buvus pas nieka iskyrus i skana,tai kaip cia daba iseina? ar cia pas juos taip normalu nesirupint?nesuprantu,tiesiog nervina... likau nesuprasta...
vaivuteee parašė:
sian kai sunervino mane negaliu pasiskambinau savo midvaifei na priserigestruot apziurai, paskambinu o ji man sako tu ateik lapkricio 15 diena tau dar mazai laiko..…
zinok,ne pirmas kartas,girdetos situacijos,mane jos irgi nervoja jokios prieziuros visai.!! norejau sia savaite biliotenio,nes nugara daznai paskausta tad norejau pailset,pasiskambinau i poliklinika,tai man pasoiule irgert paracetamolio,ir karsto duso,tipo numalsins skausma!
sakau,as naktini darba dirbu ,nebenoriu nakti labiau pasitempt,tai sako iki vakaro kol eisi i darba turetu praeiti
ir juokas eme ir asaros vos neriedejo....Pize,gali mirt tau niekas neleidzia naie nors kiek pasedet,nesuprantu as ce nei tu GP nei midvife....
labas rytas mamytes ... oj mane tai sunervino visa nakti kankinaus nieko nebegaliu valgyt sustoja skrandis ir viskas taj kol as ji prajudinau ir va ryte nieko gero pykina oj kaip sunku kai viska nori valgyt bet negali:))))) isigijau viena maza vaika i namus jorksiuka dvieju men ti jis kaip vaikas visko reikalauja dabr bent veiklos turesiu iki to ilgai laikto KOVO :))))
kojinyte26 parašė:
zinok,ne pirmas kartas,girdetos situacijos,mane jos irgi nervoja jokios prieziuros visai.!! norejau sia savaite biliotenio,nes nugara daznai paskausta tad norejau p…
Man tas pats buvo sita treciadieni, irgi skundziausi dideliais nugaros skausmais ir sakiausi kad dirbu naktinemis, o ji ramiai tai dienos metu pailsek isgerk pracitamolio ir viskas susitvarkysi. Likau tiesioginio zodzio prasme APSALUS
sveikos mamytes o ka man daryti ? siandien ryte atsikelus nesuprantau kas darosi taip stipriai galva sukosi nuejau y wc pareja is jo vos kojom paeidama ir prie lovos tik bumm kritau ant zemes
atsikeliau ir nesupratau kas yra ir visa diena taip jauciuosi tarsi paskutinioji .....
aisku nesinori taip sneketi bet savijauta ant tiek negera kad sakes....
artimieji sako kad nuo nestumo o as galvojiu kad cia arba nuo vitaminu arba nuo zvakuciu kurias man paskyre.. kas del zvakuciu tai kai jas naudoju pastoviai pilva skauda kaip nezinau ka... viena diena nesidejau jokio skausmo nejutau manau nutrauksiu ju naudojima
blizgutisss591 parašė:
sveikos mamytes o ka man daryti ? siandien ryte atsikelus nesuprantau kas darosi taip stipriai galva sukosi nuejau y wc pareja is jo vos kojom paeidama ir prie lovo…
As tavo vietoje tikrai kreipciausi pas daktara, gal ir nuo nestumo gal spaudimas mazas.
Atsarga gedos nedaro ! Stipribes.
o man sian kiek streso apturejau nuvedziau vaika i darzeli sakau nueisiu apsisopint su drauge, nuvarau jau i centra taip kilam eskavatorium tik taip bloga pasidare nu zinokit ir nualpau...tai visa laime kad drauge buvo tai spejo pagaut kitaip buciau nudardejus ir neaisku kas butu buve, kokias geras 5 min taip atsijungus siaubas, gyvenyme nera taip buve o daba va tau...aciu dievuj viskas gerai baiges, daba tai net juokas ima pagalvojus.
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai