talitukas parašė:
Ss kai duodu mesyte, tai verdu bulve, morka ir idedu vistienos krutineles ar kalakuto gabaliuka, nors gal mamos vengia, bet as iberiu vos vos druskytes, kad nebutu…
Jei druska nepaskaniciau - nevalgytu...
talitukas parašė:
Ss kai duodu mesyte, tai verdu bulve, morka ir idedu vistienos krutineles ar kalakuto gabaliuka, nors gal mamos vengia, bet as iberiu vos vos druskytes, kad nebutu…
Jei druska nepaskaniciau - nevalgytu...
Pankere parašė:
Mamos, mes esam birzelinukaiuzklydau i jusu foruma noredama paklaust
mums 3 menesiukai, sveriam beveik 7 kg. turim cekuti i baby city uz 80 euru ir nezinau kap…
Tai ir ziurekit is rimtesniu pirkiniu-maitinimo ar auto kedute, sportinis vezimelis jei neturit, nesiokle jei naudosit. Cia kiekvienam labai individualiai reikia vis kazkotais
paltine parašė:
O as maniau, kad mano maziausias ( 68 cm ir 7 kg), o pasirodo yra ir mano vyrui coliukiu![]()
OI mes ir nesam labai dideli
dabar apie 70 cm ir 7.800 kg tik
sveikos smile emoticon man reikia pagalbos is jusu frown emoticon noriu paklausti ar kasnors is mamyciu einate su savo mazyliais i ankstyvosios raidos mankstas? mes vakar kai nuejome pasake kad blogai kad mano mazylis atsisedes kinkuoja ir kad yra issiziojes. liepe kai pamatysiu kai jisai issiziojes yra uzciaupti ir neleist kinkuoti jam. ar buvo kamnors taip ?
Cactusas parašė:
Mamos, o kada ir kaip reikia pradeti sodint vaika ant puoduko?
sveikute as jau savo mazyli esu pradejusi sodint ant puoduko kai pradejo tvirtai sedeti. tai ryte is po miego visad sodinu ir viska padaro
aniuolyte parašė:
sveikos smile emoticon man reikia pagalbos is jusu frown emoticon noriu paklausti ar kasnors is mamyciu einate su savo mazyliais i ankstyvosios raidos mankstas? mes…
Musu liezuviukas tik oskustasbuna ir sake neaurologe nk blogo tik veliau kalbet prades mano atsisedes sokineja aukstin zemyn lyg ant prandzinos sedetu bet gyd nieko blogo nesake
rasytea119 parašė:
Musu liezuviukas tik oskustasbuna ir sake neaurologe nk blogo tik veliau kalbet prades mano atsisedes sokineja aukstin zemyn lyg ant prandzinos sedetu bet gyd niek…
kas tas oskustas yra?
aniuolyte parašė:
kas tas oskustas yra?
gal cia mamyte rasydama suklydo..vietoj iskistas...
Zibuokle28 parašė:
gal cia mamyte rasydama suklydo..vietoj iskistas...
o mes tai kad kai susidomeja issizioja bet liezuvis vietoj
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai