Voque parašė:
Sveikinu!![]()
Aciu labai
Voque parašė:
Sveikinu!![]()
Aciu labai
m.sem parašė:
As nuo vakar su 2 cm atsiverimu. Gal sian jau ir daugiau. Bet jokiu skausmu. Pilvas tik kieteja
Aš tai ir be pilvo sukietėjimo nieko nejauciu
sakau gal ir saremiu nepajausiu kai gimdymas artės:)bet nzn ar kas pas mane prasivėrė ar ne
waidute2 parašė:
Ar kuriai teko gimdyti su planuotu skatinimu? Kaip tai vyko?kiek laiko truko? Man niekaip nenumusa spaudimo,ir sake neber ko laukt.liga praeis tik pagimdzius. O maz…
Man skatino planuotai, 8 ryto nuleido vandenys, pora val lauke, bet niekas nevyko, tada 10 ryto pradejo leisti vaistus su lasaline, o tada prasidejo smagumai, turejau gulet, o satemius skaudziau istvert yra begulant. Ir po 4 val turejome maziuka. Su skatonamaisiais vyksta greiciau ir skaudziau. Mano draugei skatino su tablete. O pas jum dar ir spaudimas, tai gal kit ka darys
Voque parašė:
Aš tai ir be pilvo sukietėjimo nieko nejauciusakau gal ir saremiu nepajausiu kai gimdymas artės:)bet nzn ar kas pas mane prasivėrė ar ne
![]()
Aš ir pastebėjau, kad mano pilvukas kietas kietas. Ryt į ligoninę ir tikiuosi, kad bus prasivėrimas. Sakau didžiausia laimė būt jei pasiųlytų slatinimą, iškart sutikčiau. Atkentėčiau ir būt ramu
Voque parašė:
Aš tai ir be pilvo sukietėjimo nieko nejauciusakau gal ir saremiu nepajausiu kai gimdymas artės:)bet nzn ar kas pas mane prasivėrė ar ne
![]()
Zinokit as irgi nejauciau skausmu ir reguliariu saremiu nebuvo, o i ligonine atvaziavau su 7-8 cm atsidarymu!
linkiu ir jums to paties!
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai