floora parašė:
Sveikutės, keleta mamyčių sakė, jog eis į Šilainių polikliniką, į paskaitėlę, pati norėjau, bet darbų neišsistumdžiau.. Gal buvot?![]()
Ta pati paskaitėlė vyks lapkričio 21d, Kauno jogos namuose.
floora parašė:
Sveikutės, keleta mamyčių sakė, jog eis į Šilainių polikliniką, į paskaitėlę, pati norėjau, bet darbų neišsistumdžiau.. Gal buvot?![]()
Ta pati paskaitėlė vyks lapkričio 21d, Kauno jogos namuose.
floora parašė:
Sveika!Esu iš u bet registruota Šilainiuose, todėl lankaus toje poliklinikoje, o tu?
Sveika
ir as isDainavos,bet lankausi Šilainių poliklinikoje pas Ragauskienę Esu lb patenkinta! Ir su pirmu pas ja lankiausi. Lb rūpestinga daktarė , bet kada galiu paskambint, pasikonsultuot. Kur gyveni Dainavoje? Gal kaimynės...aš Kovo 11-osios
floora parašė:
floora parašė:
Ašir planuoju eiti, bet vėliau truputį! Nėr ko skubėt
dabar darbai dar spaudzia...kai iseisiu i dekretą tada visur apsilankysiu
betone pirmas nėštumas, tai žinau daug ką...prisimint tik
giria parašė:
Labas rytas mergaitesas tai planuoju kazkur gruodzio gale eiti, maciau, tik kad yra mokama, 3 euriukai ale
bet drauge sake eit, smagu ir dovaneliu duoda
…
O kokia čia paskaitėlė mokama? Papasakokit! Eisiu ir aš
Goknesta parašė:
Sveikair as isDainavos,bet lankausi Šilainių poliklinikoje pas Ragauskienę Esu lb patenkinta! Ir su pirmu pas ja lankiausi. Lb rūpestinga daktarė , bet kada gal…
Labutis, o kas tave išgynė į Šilainius? Dainavos poliklinikoj aišku būtų patogiau, nes gyvenu Saulėteky, bet jau 16m. Esu registruota Šilainiuose, nesinorėjo pamest savų daktarų
Kadagėlis parašė:
O parekomenduokit kur galima būtų privačiai pas ginekologą/ę nueitigalvoju gal būtų verta papildomai pasižiūrėt
![]()
Kadangi apsisprendžiau, jog gimdysiu krikščioniškuose, mamai minėjau, jog eisiu apsiuostinėt, su daktare susipažint. O ji labai teisingai pamokė. Neštumas mano puikus, na bent po kolkas, nėra ko papildomai žiūrinėtis ir mokėti pinigėlių.
floora parašė:
Labutis, o kas tave išgynė į Šilainius? Dainavos poliklinikoj aišku būtų patogiau, nes gyvenu Saulėteky, bet jau 16m. Esu registruota Šilainiuose, nesinorėjo pamest…
Aš gyvenau visada Šilainiuose, va dabar tik 2 metai, kaip Dainavoje, tai ir gaila pamest kai kurių daktarų
Bet antrajį vaikelį registruosiu į Kalniečių polikliniką, nes arčiau namų
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai