linutethefirst parašė:
kiek girdejau is kitu mamyciu, tai kaip tik labai gerai atsiliepia, tiek apie personala, tiek apie salygas
Na gydytojai tai taip, bet sąlygos.. gal nukeliaukit prie progos, kad pavedžiotų.. suprasit ;)
linutethefirst parašė:
kiek girdejau is kitu mamyciu, tai kaip tik labai gerai atsiliepia, tiek apie personala, tiek apie salygas
Na gydytojai tai taip, bet sąlygos.. gal nukeliaukit prie progos, kad pavedžiotų.. suprasit ;)
Satyte parašė:
Man nereikia, as klinikose gimdysiu
bet is forumu maciau, kad labai giria ta antra ligonine
linutethefirst parašė:
Man nereikia, as klinikose gimdysiubet is forumu maciau, kad labai giria ta antra ligonine
![]()
Na personalą gal tikiu, bet aplinką...
Satyte parašė:
Na personalą gal tikiu, bet aplinką...![]()
Bet kaip idomiai, nes buten gyre ir aplinka, kad tipo viskas suremontuota, palatose guli po viena
linutethefirst parašė:
Bet kaip idomiai, nes buten gyre ir aplinka, kad tipo viskas suremontuota, palatose guli po viena![]()
Buvau ten vienoj ekskursijoj - tai žinokit irgi grupelė merginų kartu vaikščiojo, kurioms draugės laaabai buvo išgyrusios.. o po viso vizito paklausiau ar jų nuomonė nepasikeitus, ir viskas čia taip gerai kaip ir pasakojo, tai jos sako nu joooo... gal kiekvienas kitaip aplinkos vertinimą suprantam ;)
Satyte parašė:
Buvau ten vienoj ekskursijoj - tai žinokit irgi grupelė merginų kartu vaikščiojo, kurioms draugės laaabai buvo išgyrusios.. o po viso vizito paklausiau ar jų nuomon…
Net smalsu butu palygint su klinikom
Sveiki, gan velokai sugalvojau prisijungti prie jusu bet tikiuosi priimsit. Paskutini karta cia lankiausi pries 4 m kai laukiausi pirmagimio. Dabar jau antras ne uzkalnu :))). Tai va esu indre is noreikiskiu
ne kaunas bet labai labai salia jo. Gal yra netoli gyvenanciu?
indrose parašė:
Sveiki, gan velokai sugalvojau prisijungti prie jusu bet tikiuosi priimsit. Paskutini karta cia lankiausi pries 4 m kai laukiausi pirmagimio. Dabar jau antras ne uz…
Sveika prisijungusi! Junkis i Facebooke grupę 2017 Kauno mamytės. Ten dbr diskusijos verda ir apie ligonijes, ir apie daktarus, gimdymus.. ?
5 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai