Deilei parašė:
Nu siaip patiko jis man,tik galvoju ar nebus visa nestuma toks...![]()
Na tikrai labai kopetetingas, malonus ir jautrus gydytojas.
Deilei parašė:
Nu siaip patiko jis man,tik galvoju ar nebus visa nestuma toks...![]()
Na tikrai labai kopetetingas, malonus ir jautrus gydytojas.
Agnuuutea parašė:
Tikrai bus vasario 11d. Aš 15d einu pas jį. Nebent jūs nesat ėjus pas jį, tai gali būti labai užimtas, todėl nepriima. O jūs į resgistratūrą skambinotės ar jam į as…
Į registratūrą
o jūs planuojate mažylyje gimdyti?
Vytute parašė:
Į registratūrąo jūs planuojate mažylyje gimdyti?
Aš pas Sutkų ir lankausi, ir gimdysiu.
Stelute1 parašė:
Mamytes, gal galite patarti kur uzregistruoti naujagimi? Reika skubiai tik nezinau ppas kokia gydytoja. Reiketu Silainiuose, mastau apie inmedica tik nezinau kuri g…
https://www.pincetas.lt/gydytojas/4820/paskeviciene-vilma#!
Nereali gyditoja
Stelute1 parašė:
Mamytes, gal galite patarti kur uzregistruoti naujagimi? Reika skubiai tik nezinau ppas kokia gydytoja. Reiketu Silainiuose, mastau apie inmedica tik nezinau kuri g…
Sveika, galiu parekomenduoti Šilainių poliklinikoje šeimos gyd. Lenkauskienę. Nuostabi moteris.
Deilei parašė:
Merginos,o gal kas turit kokiu atsiliepimu apie II ligonine Silainiuose? Kaip ten gydytojai? Kaip prieziura,kaip per gimdyma?
Deilei parašė:
Merginos,o gal kas turit kokiu atsiliepimu apie II ligonine Silainiuose? Kaip ten gydytojai? Kaip prieziura,kaip per gimdyma?
Sveika! Antroje ligoninei dirba Lesciova, i jokia kita jos neiskeisciau!
Deilei parašė:
kiek girdejau is kitu mamyciu, tai kaip tik labai gerai atsiliepia, tiek apie personala, tiek apie salygas
Aglė. parašė:
Sveika! Antroje ligoninei dirba Lesciova, i jokia kita jos neiskeisciau!
as ha labai patenkinta, lankiausi pirmaji nestuma, labai svelni, rupestinga, iki siol einu pas ja...
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai