2019.12.13 15:01 (prieš 6 m.)
inga93 parašė:
Šįryt 7:30 nubėgo vandenys, kol taše susimečiau greit, paskambinau vyrui, nes jis iš naktinės pamainos dar nebuvo grįžęs, tai ligoninei buvau 9:20. 10:10 matavo buv…
Nuoširdžiausi sveikinimai.
Linkiu greičiau atsigauti...
Anna parašė:
Sveikos merginos.
Ar yra tokių kurios naturalei gimdė dvynius? Ir dėl kokių priežasčių pasirenkate c…
Mano panelės gimė natūraliai, 34+3 sav. nubėgo vandenys, abi buvo žemyn galva, tik antroji gulėjo truputį skersai. Manęs klausė, kaip noriu gimdyti. Pirma gimė mažesnioji dvynė, po 9 min. gimė didesnioji. Viskas praėjo sklandžiai.
SelfConfident parašė:
Na nelabai cia, man rodos, kas renkasi CP. Dažniausiai tam yra priežastys, man asmeniškai visiškai nesinori, kad mane pjaustytu, bet mano pirmoji grazuole sedi puse…
Mano antroji sėdėjo 33+3 sav skano metu, tai buvo paskirtas planinis CP 37+2 sav, tipo, prognozavo, jog neapsivers. Bet gavosi taip, kad po savaitės abi buvo žemyn galva ir pavyko pagimdyti natūraliai nors ir anksčiau laiko.
Anglijoj dauguma anglių renkasi CP, nors nešioja vieną kūdikį. Kai mane greitoji atvežė į ligoninę, tai visos stebėjosi, kad noriu gimdyti natūraliai, be epidiūro ir dar dujų atsisakiau... Apie natūralų maitinimą iš vis patyliu, į mane žiūri kaip į ateivę, tipo, kaip aš iki šiol maitinu MP ir dar dvynes...