Nuku parašė:
Daugiavaikiai (mūsų atveju). Taip pat, jei mama auklėtoja; vienaa iš tėvų dirba karo tarnyboje ir panašiai.
Dar jei vienas iš vaikų jau eina į tą darželį.
Nuku parašė:
Daugiavaikiai (mūsų atveju). Taip pat, jei mama auklėtoja; vienaa iš tėvų dirba karo tarnyboje ir panašiai.
LoyalWarrior parašė:
Kauno rajone dėl šito pirmenybės nėra. Kaimynė turi 3 vaikus, du eina į vieną darželį, trečias kitur, nes tame kur 2, trečiam negavo. Kad ir rašė raštus Kauno rajono savivaldybei, į ministeriją, nuo to niekas nepasikeitė.
Šįryt 7:30 nubėgo vandenys, kol taše susimečiau greit, paskambinau vyrui, nes jis iš naktinės pamainos dar nebuvo grįžęs, tai ligoninei buvau 9:20. 10:10 matavo buvo 2cm atsivėrimas. Sudavė stabdančiu vaistu, po kokio pusvalandžio dar viena doze, nes jokio poveikio nebuvo. 11 val. Buvo atsivėrimas jau 5 cm su dviem stabdanciu veikla vaistu dozėm. Nutarė daryti cezarį, nes antrasis dvynys sėdėjo ir jo galva buvo didesnė nei pimo dvynio. Taip cp dėka gimėm 11:45 ir 11:48, vaikučiai inkubatoriuje po 2kg sveriam, kol kas viskas gerai. Mums pilnos 34sav. 😊
inga93 parašė:
Šįryt 7:30 nubėgo vandenys, kol taše susimečiau greit, paskambinau vyrui, nes jis iš naktinės pamainos dar nebuvo grįžęs, tai ligoninei buvau 9:20. 10:10 matavo buv…
sveikinu! saunuole! sveikatos visiems!
inga93 parašė:
Šįryt 7:30 nubėgo vandenys, kol taše susimečiau greit, paskambinau vyrui, nes jis iš naktinės pamainos dar nebuvo grįžęs, tai ligoninei buvau 9:20. 10:10 matavo buv…
Didžiausi sveikinimai! 😉 💐 Sveikatos jums trims
Soulmate parašė:
Ar dar liko šioje grupėje dar nepagimdziusių dvynukų?![]()
Aš!❤️ Dar laukiu savo mergaiciu👏 Dabar 36 savaites prasidejo, planuoja cezari gruodžio 27 d.
SelfConfident parašė:
Aš!❤️ Dar laukiu savo mergaiciu👏 Dabar 36 savaites prasidejo, planuoja cezari gruodžio 27 d.
Jeee, maniau jau viena likau
As kt sav turbut jau zinosiu cp data, bet greiciausiai persirisiu i 2020 jei viskas bus gerai ir mano vaikinai islauks
Soulmate parašė:
Jeee, maniau jau viena likauAs kt sav turbut jau zinosiu cp data, bet greiciausiai persirisiu i 2020 jei viskas bus gerai ir mano vaikinai islauks
![]()
Nu mano gydytojas irgi sako reik laukt kaip imanoma ilgiau, bet nu nzn, labai jau brasket sia savaite pradejau. Ir dar ten tie tyrimai kepenu fermentu ner geri, tai reik sulaukt papildomu tyrimu atsakymu ir tada jau nuspresim. Jei gruodzio 27 d darysim operacija jau bus 38 savaites- tai manau viskas ok jau bus👏
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai