Liuki parašė:
Aš irgi vis pagalvoju apie tą virtuvėlę, bet kad nu nėr vietos jai namie. Tiesa, montesori bokšteliui irgi TIKRAI nebuvo vietos, bet atsiradoir dar galvoju, kad…
Labai panasiu yra ikejoj
Kaina irgi tokia pati praktiskai
Liuki parašė:
Aš irgi vis pagalvoju apie tą virtuvėlę, bet kad nu nėr vietos jai namie. Tiesa, montesori bokšteliui irgi TIKRAI nebuvo vietos, bet atsiradoir dar galvoju, kad…
Labai panasiu yra ikejoj
Kaina irgi tokia pati praktiskai
Liuki parašė:
Skaičiau mamos rašo, kad vis lapkričio galė užveža tų virtuvėlių. Pati niekad nesu mačius, kada jos būna, kai neaktualu🤷♀️
Liuki parašė:
Kiek aš sekiau jų prieinamumą, tai kartą per metus - būtent lapkričio mėnesį 🙈😁
Women. parašė:
Labai panasiu yra ikejojKaina irgi tokia pati praktiskai
Panašios tikrai, bet mažesnės, be priedų, be garsų, man realiai teko matyti Lidl, tai už tą kainą geresnis variantas 😍
kiski5 parašė:
Panašios tikrai, bet mažesnės, be priedų, be garsų, man realiai teko matyti Lidl, tai už tą kainą geresnis variantas 😍
Gali buti, nelyginau ju tikrai
Tik nu ikejoj mustis nereikia del ju 🤣🤣 Juokauju aisku 🤣
kiski5 parašė:
Kiek aš sekiau jų prieinamumą, tai kartą per metus - būtent lapkričio mėnesį 🙈😁
Ačiū už info! Reiks kažkaip vyrą kalbint ir gal bandyt muštis
dar reik pagalvot ar tikrai reikia
nes ikėjos tikrai ne tokios pat
Svajoniukas parašė:
Mano dukryte gavo virtuvele vieneriu metu proga, nu zinokit, pasiteisino nuo pat pirmu dienu. Dabar jau ji ten viska verda, kepa, makaluoja, bega su puodu ir saukst…
Mes nupirkom Ikea virtuvėlę kai dukra gal kokių 1 m. ir 3 mėn. buvo. Pasiteisino irgi, verda kasdien, prisineša bulvių, svogūnų iš mano virtuvės 🙈 žaislus ir mus su vyru pamaitina 😄 pirkom naudotą, tai ir priedų daug visokių gavom prie jos. Kažkokių garsų nėra, tik kaitlentė užsidega mygtuką paspaudus. Bet kažkaip užtenka 😊
toffifi parašė:
Mums tai virtuvėlė liko nuo brolio, tai dar anksčiau žaisdavo, db jau nebeįdomi, ji labiau nori tikroj virtuvėj suktis ir puodus dėliot![]()
Va dėl to ir abejoju, nes tikroj virtuvėj, tikruos puoduos, tikrą tešlą pamakaluot gauna
23 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai