Agneag parašė:
Sveikos mamytes,pirma nakties nubego vandenukai,dar atsiverineja gimdos kaklelis😑kaip atvaziavau buvo saremiai kas 5min o tik 3 cm atsivere
Stiprybes ir sekmes bet kokiu atveju jau susitiksite su savo stebukliuku
Agneag parašė:
Sveikos mamytes,pirma nakties nubego vandenukai,dar atsiverineja gimdos kaklelis😑kaip atvaziavau buvo saremiai kas 5min o tik 3 cm atsivere
Stiprybes ir sekmes bet kokiu atveju jau susitiksite su savo stebukliuku
Agneag parašė:
Man kas 4min saremiai,bet as dar neskubu vaziuoti 🤭🤭🤭
Akvile18 parašė:
Sveikos mamytes. Kažkaip labai pergyvenu vakar kai buvau eko pasidaryt,tai 37saw ir 3d. Tai mano mergytė tesveria,2kg400g. Sako kad viena savaite mažesnė.. Bet taip…
Manasis 36 savaičių buvo tik 2.200 kg. Dabar kitą savaitę vėl apžiūra dėl augimo. Daugiau nieko, pakeisti kaip ir nėra ką, tik tikėtis, kad augam, neramu, bet.. 🙂 Per ankstesnes apžiūras viskas gerai buvo ir atitiko.
Ziuzeq parašė:
Sveikos, ką dar kankina nugaros skausmai? Kaip juos numalšinti? Ar įmanoma? Jau kelinta diena neduoda ramybės, o naktį paruošiamieji kankina... Ar ilgai čia dar vis…
Man padeda Perskindol.
Neman parašė:
Dievuliau 🥰🥰 jau greitai 😍😍 pavydžiu Jums 😍 lengvo gimdymo! ❤️
Neman parašė:
Man jau nubego vandenys ir saremiai kas 4min, bet kaklelio kol kas neziurejo 🙂
Renata126 parašė:
Sveikos. Kiek svorio priaugot? Man 36 sav ir jau +19 kgsu pirmu tas pats buvo, per mėnesį beveik viskas nukrito, bet vis tiek kažkaip nesmagu...
Identiskai
+19
Labai daug skysciu kaupiasi.
safyra42 parašė:
Man jau nubego vandenys ir saremiai kas 4min, bet kaklelio kol kas neziurejo 🙂
Man tai tik kamstis pasisalino nakti
ir nuo pasisalinimo kas 4min dabar
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai