drobniukas parašė:
Ir pati pagimdete, ar cp dare?🙂
pati
drobniukas parašė:
Ir pati pagimdete, ar cp dare?🙂
pati
Sveikos mamytes. Kažkaip labai pergyvenu vakar kai buvau eko pasidaryt,tai 37saw ir 3d. Tai mano mergytė tesveria,2kg400g. Sako kad viena savaite mažesnė.. Bet taip tai viskas gerai,vandenu kiekis pakankamas,leliukas juda.. Sakė po 2savaičiu vėl atvykti eko pasidaryt. Kuriai dar tokia mažyt-ė-is yra?
Akvile18 parašė:
Sveikos mamytes. Kažkaip labai pergyvenu vakar kai buvau eko pasidaryt,tai 37saw ir 3d. Tai mano mergytė tesveria,2kg400g. Sako kad viena savaite mažesnė.. Bet taip…
Nuo 2,500kg vaikutis jau skaitosi stiprus ir isnesiotas, o dabar jie greitai auga
man is pradziu sake mazai svorio, o dabar kai soktelejo, tai galvoju kaip reiks gimdyti...
Akvile18 parašė:
Sveikos mamytes. Kažkaip labai pergyvenu vakar kai buvau eko pasidaryt,tai 37saw ir 3d. Tai mano mergytė tesveria,2kg400g. Sako kad viena savaite mažesnė.. Bet taip…
Td todo einama savaite tai jeigu jums rodo 37sav tai reiškias dabar yra 36sav+ 🤔
Viskas gerai vieni gimsta didesni kiti coliukai ir tuoj pralenkia bendraamžius, svarbu leliukui viskas gerai 🥰
Agneag parašė:
Sveikos mamytes,pirma nakties nubego vandenukai,dar atsiverineja gimdos kaklelis😑kaip atvaziavau buvo saremiai kas 5min o tik 3 cm atsivere
Laikykitės! Pradžia yra, jau šviečia pasimatymas su stebuklėliu 🎉😇
Agneag parašė:
Sveikos mamytes,pirma nakties nubego vandenukai,dar atsiverineja gimdos kaklelis😑kaip atvaziavau buvo saremiai kas 5min o tik 3 cm atsivere
Sėkmės! Betkokiu atveju jau susitiksit!! 😇🍼🌺 Lauksim geru žinių!! ❤️
Agneag parašė:
aaaaa kaip nerealu! sekmes ir stiprybes jums ! ❤️❤️❤️ lauksim ziniu !
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai