Agnė_LTU parašė:
Vakar pradėjo kalbet, kad gal siandien pajudins reikalus visus. Atnese vakare popierius pasirašyti del skiepu ir pan, nu tai as jau nusiteikiau, kad siandien bus.. …
Jetus, atrodo, kad jie patys nelabai žino ką daryti 🙈
Agnė_LTU parašė:
Vakar pradėjo kalbet, kad gal siandien pajudins reikalus visus. Atnese vakare popierius pasirašyti del skiepu ir pan, nu tai as jau nusiteikiau, kad siandien bus.. …
amberiukas parašė:
Na bet kaip idomiai. Man greitai viska suskatino ir pagimdziau, o jums vis laukia ir laukia kazko... As su tais 3cm kaklelio kelias val prabuvau ir iskart mate, kad…
Čia matyt nuo nėštukės priklauso, man natūraliai oj kaip viskas staigiai ėmė stiprėti, o dar tik 3 cm. buvo, o aš galvojau, kad tikrai daugiau bus, nes tokie dažni ir stiprūs sąrėmiai buvo 🙂 Bet pamenu ir su pirmu tas pats, atvarėm, 1 cm. atidarymas, o sąrėmiai jau tokie, kad atrodo kokie 5 🤷♀️
Kisulita parašė:
Aha, planavome Santarose ir terminas buvo panašus 😁 O va, galiausiai aš nusprendžiau Vgn gimdyti 🤗
As irgi vgn vakar pagimdziau😊
Saulute@ parašė:
As irgi vgn vakar pagimdziau😊
Pavyko gauti šeimyninę palatą? 🤗 Kur gulit? 🙂
Kisulita parašė:
Čia matyt nuo nėštukės priklauso, man natūraliai oj kaip viskas staigiai ėmė stiprėti, o dar tik 3 cm. buvo, o aš galvojau, kad tikrai daugiau bus, nes tokie dažni …
Man irgi saremiai buvo stiprus, darant epidura anesteziologe su sesele kalbejo ar ne be reikalo daro, nes pas mane saremiai buvo dazni, o smagiausia, kad 2 vienas paskui kita, tada kokiu 3min pertrauka ir vel 😃
spanguolė_rudenį parašė:
Taip, nuo ryto iki popietės gimdykloj, dabar palatoj
Kaip pirma naktis? Man sunkoka, TEN viską skauda, stebiu leliuką vis
amberiukas parašė:
Na bet kaip idomiai. Man greitai viska suskatino ir pagimdziau, o jums vis laukia ir laukia kazko... As su tais 3cm kaklelio kelias val prabuvau ir iskart mate, kad…
Mane jau realiai antra karta guldo gimdymui, bet kaip jo nera taip nera. Mane labiausiai ir zudo ta nezinomybe 🙈 nenoriu as cia toj ligoninej lovos trinti 🙈 o mano mazoji užsispyrusi, sulauke skorpiono, tai gal toks buvo jos planas ir dabar jau lis lauk 😃😃😃
Kisulita parašė:
Man irgi i tai panasu. 🙈
14 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai