k.egle parašė:
Nuvaziavau pasitikrinti vi delto, nes uzejo kas 3min saremmiai ir man pasirode tikrai skaudus, bet tik 2cm bv.. issiunte namo pamiegoti. Tai taip ir ismiegojau iki …
Laikykitės! Greitai jau turėsit stebuklą savo rankose 🥳🥰👶🏻
k.egle parašė:
Nuvaziavau pasitikrinti vi delto, nes uzejo kas 3min saremmiai ir man pasirode tikrai skaudus, bet tik 2cm bv.. issiunte namo pamiegoti. Tai taip ir ismiegojau iki …
Laikykitės! Greitai jau turėsit stebuklą savo rankose 🥳🥰👶🏻
Mielos mamos, gal galit patarti pirmakartei, šiandien peržiūrinėjau lagaminą nu ir niekaip nesuprantu kokį dydį dėti bodžiuką į gimdyklą? 50 ar 56? Daktarė gąsdina, kad virš 4kg bus mažylė, nors nematavo jau gerą mėnesį.
Rodos, pusę spintos sudėjau įvairiausių dydžių, net gėda bus paskui 🤦♀️🤷♀️ Kaip yra iš praktikos? Bijau per mažus įsidėti 🤦♀️
Keelle parašė:
Mielos mamos, gal galit patarti pirmakartei, šiandien peržiūrinėjau lagaminą nu ir niekaip nesuprantu kokį dydį dėti bodžiuką į gimdyklą? 50 ar 56? Daktarė gąsdina,…
Tai įsidėkit didesnius 56 :), jeigu bus labai dideli, tai po valandėlės galėsit perrengt, juk neužsibūsit gimdykloj
Keelle parašė:
Mielos mamos, gal galit patarti pirmakartei, šiandien peržiūrinėjau lagaminą nu ir niekaip nesuprantu kokį dydį dėti bodžiuką į gimdyklą? 50 ar 56? Daktarė gąsdina,…
Mano pagal paskutinį echoskopą buvo prie mažesnių 2600 kg 36+6 ir gimė ne per didžiausia 3150 kg, 51 cm. Pagrinde dėjausi 56 arba 56-62 dydžio, tai 56 mano smulkutei geriausiai tinka.
Tai žiūrėkit pagal paskutinį echo ir dar tuos plius minus kg.
Keelle parašė:
Mums su pirmagimiu 56 net neprireike, gime 4550 ir 60cm tai iskart i 62 dejom. Ir dabar paemiau pora 56 ir pora 62
Evi2 parašė:
Pasigirsime ir mes 2022-02-04 susilaukėme sūnelio 50 cm 2560g.
Sveikinimai!
LaukiantStebuklo17 parašė:
Na šiandien mano termino diena pagal mm..kažkaip nuo ryto vis maudžia pilvą, strėnas, bet nieko reguliaraus. Ilgesniam laikui aprimsta, vėl suima.. visai norėtų…
Man irgi siandien terminas pagal mm, tik suduria pacia apacia ir isskyru daugiau isteka ir viskas🙄🙄
2 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai