Beans parašė:
Sveikos, ar visos jau jauciate judesius 20 sav.? Man rytoj 20 sav. nieko dar nejauciu, arba nesuprantu, kad jauciu 🤯 pirmas nestumas.
Jaučiu nuo 16 sav, su pirmu nėštumu 18 sav pradėjau jausti
Beans parašė:
Sveikos, ar visos jau jauciate judesius 20 sav.? Man rytoj 20 sav. nieko dar nejauciu, arba nesuprantu, kad jauciu 🤯 pirmas nestumas.
Jaučiu nuo 16 sav, su pirmu nėštumu 18 sav pradėjau jausti
aš irgi nejaučiu. 18+3 placenta priekyje, kaip čia minėjo matau pulsuojantį pilvą, bet nieko nejaučiu, čia kaži kas pulsuoja?
ir kartais jaučiu bet visiškoj ramybėj tokį spaudimą pilvo sienoj prie bambos, atrodo, kad lelius prisispaudžia prie placentos ir jaučiasi ne bumpsiukai o spaudimas, bet čia gal iš noro didelio taip atrodo
Juko parašė:
Man 19+2 savaičių, neštumas trečias, judesius jaučiu silpnus ir retai, tai nuspirkau doplerį, tai kažkiek ramiau. Su pirmu neštumu, tai tikrai ne retas atvejis, kad…
Taip, priekinėje sienoje placenta 🤷♀️
Laimedelnuose parašė:
Papasakokit kas nors jei suprantat...reikia konsultacijos trečio lygio ligoninėje, registravaus per e sveikata...atmetė...prisiskambint misija neįmanoma...
Elektroninį siuntimą turite?
Laimedelnuose parašė:
Papasakokit kas nors jei suprantat...reikia konsultacijos trečio lygio ligoninėje, registravaus per e sveikata...atmetė...prisiskambint misija neįmanoma...
Atmeta tada,kai nėra siuntimo, arba užsiregistravote ne toje gydytojų kategorijoje. Pvz man kiek važiuoju reikia registruotis pas gydytojus su paskirtimi Perinatologijos centro nėščiųjų konsultavimas. O tokie vizitai būna įdedami tik penktadienį 8val ryte
Akv123 parašė:
Elektroninį siuntimą turite?
Siuntimas yra.
Saulėlydis parašė:
Atmeta tada,kai nėra siuntimo, arba užsiregistravote ne toje gydytojų kategorijoje. Pvz man kiek važiuoju reikia registruotis pas gydytojus su paskirtimi Perinatolo…
Supratau, mėginsiu ir aš tada gal penktadienio sulaukt...
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai