jurate1991 parašė:
pries tai susimokejus?bet nuuu kaip man susimoket?gerai jei as printerio neturiu?
pries tai susimokek internete yra tam puslapi pay now..arba pastu bet nzn kaip pastu
o ta lapa uzpildai ir kartu su gimimo liudijimu siunti
jurate1991 parašė:
pries tai susimokejus?bet nuuu kaip man susimoket?gerai jei as printerio neturiu?
pries tai susimokek internete yra tam puslapi pay now..arba pastu bet nzn kaip pastu
o ta lapa uzpildai ir kartu su gimimo liudijimu siunti
lietuve parašė:
o ar jus palaikote rysius? ar kaip isvyko, taip jokiu zin ir nera?
jis palaiko rysi.skambina daznai.labai sunaus pasiilgo.kalba kaip jau bando tvarkytis gyvenima ir savo blogus iprocius,berods ir darba jau susirado.sake kad jei dar karta prisigers eis uzsikoduoti .ir taiop toliau bla bla bla.sake jei yra bent menkiausias sansas mus kada nors susigrazinti jis butinai ji isnaudos. kiek zinau nemeluoja,nes man jo brolio zmona viska papasakoja.
Vilcikute-mazute parašė:
mielosios einu miegulio, gal koki leliu suarganizuosiu![]()
![]()
![]()
o pirmyn!!!!
saldziu sapnu :))
Vilcikute-mazute parašė:
tai gausi susirast kad apkabintu![]()
o jei rimtai taip isivaizduoju kad sunkoka bet laikas gydo zaizdas .... tuoj Taurydelis prades repliot, vaiksciot oi tada nebus kada liudet![]()
o Tauridelis jau dabar liudet neduoda.jau dabar visas veikkloj ir vienas ilgai neisguli.
Vilcikute-mazute parašė:
mielosios einu miegulio, gal koki leliu suarganizuosiu![]()
![]()
![]()
gero organizavimo.tikslaiu malonaus
soncik parašė:
jis palaiko rysi.skambina daznai.labai sunaus pasiilgo.kalba kaip jau bando tvarkytis gyvenima ir savo blogus iprocius,berods ir darba jau susirado.sake kad jei dar karta prisigers eis uzsikoduoti .ir taiop toliau bla bla bla.sake jei yra bent menkiausias sansas mus kada nors susigrazinti jis butinai ji isnaudos. kiek zinau nemeluoja,nes man jo brolio zmona viska papasakoja.
gal pasikeis.... jei noras didelis... bet klausimas ar tau jo bereikes, jei ilgai dels...
lietuve parašė:
gal pasikeis.... jei noras didelis... bet klausimas ar tau jo bereikes, jei ilgai dels...
mes pries isvaziuojant jam kalbejom.kad jei jis visiskai mes gert,sukur geras salygas gyvenimui man ir sunui,ne pazadais o darbais.tada galesim pasneket ir apie mus bet tikrai ne dabar. o kaip ten bus toliau tai.as sakiau ,kad tycia kito neieskosiu,bet jei atsiras geras man patinkantis zmogus ....tai tikrai niekkieno leidimo neklausiu;.
jurate1991 parašė:
gerai pagaliau man dasilo![]()
bet ar klausimas su ta forma siusti gimimo liudijima kury?ar ta kur ir mano ir tevo duomenis ar ta kur vaikas gimes??![]()
![]()
su tevu duomenimis butinai
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai