kristtina parašė:
vakar gautos prekytes,atejo per 4savaites,neregistruotu
www.aliexpress.com/snapshot/6066255229.html super
man irgi ydomu, kokia apimtis per klubus pas jus, nes nežinau kokį dydį užsisakinėti to korseto?
kristtina parašė:
vakar gautos prekytes,atejo per 4savaites,neregistruotu
www.aliexpress.com/snapshot/6066255229.html super
man irgi ydomu, kokia apimtis per klubus pas jus, nes nežinau kokį dydį užsisakinėti to korseto?
Vaidiaska parašė:
Gal kas pirkot sitoki komplektuka? Kaip kokybe,kaip su dydziais? www.aliexpress.com/item/Boy-Baby-Full-5-pcs-Formal-Suit-Set-Christening-Outfit-Wedding-kids-…
esu uzsakius drauges sunui, bet dar laukiam, kita savaite tikiuos jau gausim
ernesta170 parašė:
va koks geras daiktas vaikams piestgroup.aliexpress.com/252786007-777540724-detail.html
norfoje toki pirkau uz 6 lt kai akcija buvo -40
jukla123 parašė:
per kiek laiko gavote sias skareles?
Kazkur po 4sav.
guodaza parašė:
O kada buvot uzsakiusi prekes?
Abi balandzio 14 uzsakiau ir jos abi jau Rodunios kely. Dar viena uzsakiau balandzio 15, vakar jau atsiemiau paste. O kita uzsakyta balandzio 14 vis dar raso PEK. Bet jauciu, kad jau kazkur salia lietuvos
Vakar sita striuke vyrui gavau, tragedija kazkokia, iki ziemines kaip raso toli grazu, vasara vesesne nakti gali susalti, ir tikrai nera tokia pusta kaip nuotraukoje, siulai nukare, per siusiutas siules paralonas islindes..
www.aliexpress.com/snapshot/6064134912.html
ernesta170 parašė:
va koks geras daiktas vaikams piestgroup.aliexpress.com/252786007-777540724-detail.html
cia tas su vandeniu.mano tai vienodai sviecia,mieliau vakar pas sese piese su guasu nuejus
Spili parašė:
Vakar sita striuke vyrui gavau, tragedija kazkokia, iki ziemines kaip raso toli grazu, vasara vesesne nakti gali susalti, ir tikrai nera tokia pusta kaip nuotraukoj…
o pas mane jau ji ymesta y krepselly
Spili parašė:
Vakar sita striuke vyrui gavau, tragedija kazkokia, iki ziemines kaip raso toli grazu, vasara vesesne nakti gali susalti, ir tikrai nera tokia pusta kaip nuotraukoj…
norejau uzsakyneti tokia vyrui savo, zinosim, kad s... kitur ieskosim
12 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai