Elzbietaa parašė:
Sveikos mergaiciukes galit kanors pasakyti apie mano grafikeli,nieko nesuprantu kodel ji tango soka
gali buti kad tau ov siandie narba ryt bus, nes per ov pakrenta kai kuriom
man per ov pakrenta visada ;)
Elzbietaa parašė:
Sveikos mergaiciukes galit kanors pasakyti apie mano grafikeli,nieko nesuprantu kodel ji tango soka
gali buti kad tau ov siandie narba ryt bus, nes per ov pakrenta kai kuriom
man per ov pakrenta visada ;)
Eglučiukas24 parašė:
gali buti kad tau ov siandie narba ryt bus, nes per ov pakrenta kai kuriomman per ov pakrenta visada ;)
mmm mat kaip nes vakar pakilo staigiai sian pakrito staigiai ir vakar ir sian jauciau ta sono toki maudenima na kaip ir per ov
dekui uz pagalba
Elzbietaa parašė:
mmm mat kaip nes vakar pakilo staigiai sian pakrito staigiai ir vakar ir sian jauciau ta sono toki maudenima na kaip ir per ov![]()
taip ir bus
va paziurek man ir pakrenta
tevu-darzelis.lt/rk46818@130502b6aa9
Eglučiukas24 parašė:
taip ir busva paziurek man ir pakrenta
tevu-darzelis.lt/rk46818@130502b6aa9
aham manio atrodo labiau sokyneja na bus matyt kaip bus
vel merginos patrugdysiu
ka manot?

sian 17CD
tevu-darzelis.lt/rk38479@130509dc4eb
Elzbietaa parašė:
vel merginos patrugdysiuka manot?
kaip manot ar jau buvo ov ar dar tik bus?sian 17CD
…
nesu ju bandzius, bet man rodos ov dar tik arteja, nes kai ji bus turi buti ryskiai 2 bruksneliai
kolkas darbuokites kiekviena diena, kol temp nepakilo
man ov buna ir 18 ir 19 CD
o ka grafikelis rodo siai dienai?
Eglučiukas24 parašė:
nesu ju bandzius, bet man rodos ov dar tik arteja, nes kai ji bus turi buti ryskiai 2 bruksneliaikolkas darbuokites kiekviena diena, kol temp nepakilo
man ov…
as OT anksciau naudojau va beliko jau vienas nutariau paziureti siaip po OV virsta vaiduokliuku kaip ir ryskejant
o ka pagal BT galima pasakyti ,manau aisku puse grafiko dar sunku idomu kiek ryt BT parodys bet nezinau kuria diena zymeti ov
mano ciklas tik apie 30 CD o sian jau 17CD ir sian va BT ziauriai pasoko
zodziu lauksim rezultatu
Elzbietaa parašė:
vel merginos patrugdysiuka manot?
kaip manot ar jau buvo ov ar dar tik bus?sian 17CD
…
Kiek žinau, tai ovuliacijos testukas turi rodyti dvi vienodo ryškumo juosteles, kad užskaitytų ovuliaciją, čia vaiduokliukai nieko nereiškia
Elzbietaa parašė:
as OT anksciau naudojau va beliko jau vienas nutariau paziureti siaip po OV virsta vaiduokliuku kaip ir ryskejanto ka pagal BT galima pasakyti ,manau aisku puse…
pati cia nezymek ov, pats grafikas pazymes automatiskai ja su kiekviena diena jei pakilimas isliks
imesk grafikeli, pamislysiu
tevu-darzelis.lt/rk46818@130502b6aa9 pas mane ko tais eme zemet temp po biskuti
14 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai