Labas rytas,
man TD pranašavo OV 10.17, FF - 10.19. Vakar pasidariau OT - šiek tiek matosi antra juostelė, bet dar neypatingai. O šiandien BKT gerokai pakilo
gal kas nors pakomentuotų? tevu-darzelis.lt/rk62163@131002ff736
Labas rytas,
man TD pranašavo OV 10.17, FF - 10.19. Vakar pasidariau OT - šiek tiek matosi antra juostelė, bet dar neypatingai. O šiandien BKT gerokai pakilo
gal kas nors pakomentuotų? tevu-darzelis.lt/rk62163@131002ff736
makadral parašė:
Labas rytas,
nesinervuokit
labai normaliai cia pakilus temperatura, juk esant O ji turi pakilti auksciau, nei praeitos sesios dienos
o gal ir trigdis koks buvo, pvz blogas miegas ar panasiai
OT jau vaiduokliauja, tai greit ir teigiamas bus
O jau tuoj tuoj, megaukites meile ir bus gerai
pilkaakee parašė:
nesinervuokitlabai normaliai cia pakilus temperatura, juk esant O ji turi pakilti auksciau, nei praeitos sesios dienos
o gal ir trigdis koks buvo, pvz blo…
Oi, aš tai nesinervuoju
man tik klausimas, kodėl bkt pradėjo kilti, OT nerodo ryškaus ir kada tiksliai bus OV
makadral parašė:
Labas rytas,
Lauk O ryt poryt, tada ir OT bus teigiami ir temperatura pakils virs tu raudonu bruksneliu ;)
Labas mergaites, o mane jau erzina termometras, jau ne pirma karta kazkaip jis idomiai man rodo reiksme, pvz. snd. pasuku tr. daugiau rodo 36.7, pasuku tr. kitaip rodo jau 36.8, o skaiciau, kad jei implantacija, tai turi buti pakritimas 0.2 laipsnio (bet aisku ne visom) tai taip gaunasi, kad tas 0.1 laipsnis yra svarbus tiksliems rezultatams...tai va ir nervuoja
tevu-darzelis.lt/rk52839@130923931c7
stai maniskis grafikelis tevu-darzelis.lt/rk63226@130920ee1aa
Prisidaviau ir varau dirbti
Sveikos merginos
M
ane labai labai didziule beda istiko...praita savaite buvau pas gine, paprasiau kad paimtu tepineli...ir ka jus manot ...rado vaginoze......dabar labai labai baisu, nes prisikaiciau, kad gali nukeliauti infekcija iki kiausintakiu ...oj bus vargelio, tai liepe penktadieni be registracijos tiesiai pas gine ;/ vajej..mintys visokios blogos
Ieva995 parašė:
Sveikos merginos![]()
M
…
Labas, viskas bus gerai, svarbu issityrei, paskirs vaistuku ir issigydysi
svarbiausia, kad laiku pastebeta, sekmes didziausios
pilkaakee parašė:
sveikamano tas pats variantas
pas mane teigiami budavo 15 dienu is eiles
net 40 jautrumo pirkaus - ir tai - absoliuciai teigiamas
![]()
Ir kodel taip buvo, nezinai?
AliCante parašė:
Ir kodel taip buvo, nezinai?![]()
neisivaizduoju
siaip porai ginekologiu sakiaus ta, tai sake tikriausiai didelis LH kiekis, del to ir taip laikosi..man kaip tik diena pries mm jau silpnedavo ta juostele.. sake daktare svarbiausia, kad O vyksta
5 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai