AliCante parašė:
Ir kodel taip buvo, nezinai?![]()
beja, man pastoviai taip
OT darydavaus gal 4 menesiu..po to meciau, atsibodo
ir visada - teigiamiausi
AliCante parašė:
Ir kodel taip buvo, nezinai?![]()
beja, man pastoviai taip
OT darydavaus gal 4 menesiu..po to meciau, atsibodo
ir visada - teigiamiausi
tevu-darzelis.lt/rk48767@13092187323
Mano temp pakrito siandien,tai jau laukiu savo mmm
tevu-darzelis.lt/rk42711@1309177796a Sveikos mergaites
na va ir as pakylau ir OV sulaukiau,tik jau lb velyva gavos
na db belieko laukti rezultatu
Ruduokle parašė:
Mano temp pakrito siandien,tai jau laukiu savo mmm:(…
Ovuliacija greičiausiai buvo ne tą dieną, kurią pasižymėjote. Ovuliacija būna dieną ar kelias dienas po teigiamo ov testo. Jūsų atveju, greičiausia 16 cd.
Neliukas parašė:
tevu-darzelis.lt/rk42711@1309177796a Sveikos mergaitesna va ir as pakylau ir OV sulaukiau,tik jau lb velyva gavos
![]()
Oho, kaip velai OV, daznai taip pas tave buna?
Neliukas parašė:
tevu-darzelis.lt/rk42711@1309177796a Sveikos mergaitesna va ir as pakylau ir OV sulaukiau,tik jau lb velyva gavos
![]()
Bet uztat labai grazus kilimas ;) ir myliuko buvo, tai dabar tik rezultato reikia ;)
Neliukas parašė:
![]()
koks pakilimas ir ND padaryti, reikia tik po keliu savaiciu IIpamatyti. Tad to ir linkiu
Prisiduodu ir as. tevu-darzelis.lt/rk59319@1309077ac58
Jei ne tepliojimai sakyciau kylu su zirniuku, bet nervas ima tie tepliojimai, manau po keliu dienu ir mmm pasirodys. Tad belaukiant mmm nusipirkau gines rekomenduotu vitaminui pregnacare his and her. Brangus blyn, dar gerai kad 25% nuolaida buvo ir Kaune tik 2 vaistines po 1vnt turejo
irita parašė:
Prisiduodu ir as. tevu-darzelis.lt/rk59319@1309077ac58
Jei ne tepliojimai sakyciau kylu su zirniuku, bet nervas ima tie tepliojimai, mana…
labai idomu kuo cia viskas pas Tave baigsis
Linkiu geriausios pabaigos, nes bent jau kol kas pagal temperatura mm nesviecia
Kahruba parašė:
Ovuliacija greičiausiai buvo ne tą dieną, kurią pasižymėjote. Ovuliacija būna dieną ar kelias dienas po teigiamo ov testo. Jūsų atveju, greičiausia 16 cd.…
tikrai taip, nes tevu darzelis pats buvo pazymejes OV diena. Matai dar nelabai susigaudau pirmas men kaip matuoju BTK
Dekui uz pastebejima
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai