Ruduokle parašė:
tevu-darzelis.lt/rk48767@13092187323
tikrai taip, nes tevu darzelis pats buvo pazymejes OV diena. Matai dar nelabai sus…
Ruduokle ziuriu pas tave kaip ir pas mane OV ta pacia diena turejo buti :))
Ruduokle parašė:
tevu-darzelis.lt/rk48767@13092187323
tikrai taip, nes tevu darzelis pats buvo pazymejes OV diena. Matai dar nelabai sus…
Ieva995 parašė:
Tikrai? Idomu koks pas tave grafikelis?
tevu-darzelis.lt/rk63482@1309225652f
Stai toks, bet manau kad si men mm aplankys mane
Bet per daug nenusimenu, nes dar tik pirmas planavimo menuo
j.viktorija parašė:
Labas mergaites, o mane jau erzina termometras, jau ne pirma karta kazkaip jis idomiai man rodo reiksme, pvz. snd. pasuku tr. daugiau rodo 36.7, pasuku tr. kitaip r…
Sveika,
svarbus ne tik 0,1 C, bet ir 0,03 C pasirodo.
As tai si menesi dziaugiuosi graziu pakilimu (nors sian tik 3 diena) Jei ne tas nelemtas trikdis (2val anksciau) tai grafike nusidazo laselis pilnai-,,faktine ovuliacija", o kadangi trikdis isimaise, tai <<dideles tikimybes OV" irgi labai gerai
Taip kad svarbu ne tik 0,1 bet ir trikdziai, kuriu isvengti sunku.
tevu-darzelis.lt/rk62935@1310020f10e
Jau ir vyras pilnai itrauktas- prabudo viena ryta ir klausia : kokios spalvos juostele ( tipo OT ar yra II)
Tai juokas sueme
O pati viena diena vaziuoju paskui autobusa ir matau vietoj autobuso nr dvi juosteles tokias bordines ( nepasivaideno- jos buvo tikrai)- nu geras galvoju- gal zenklas ar ka...
@Fėja@ parašė:
labai idomu kuo cia viskas pas Tave baigsis![]()
![]()
Linkiu geriausios pabaigos, nes bent jau kol kas pagal temperatura mm nesviecia :D…
aciu - tikiuosi bet...
Kaip sakant zmogus planuoja Dievas juokiasi
Juoziene parašė:
Sveika,
svarbus ne tik 0,1 C, bet ir 0,03 C pasirodo.
…
Tai va va...tuose matavimuose labai svarbus tikslumas
greiciausiai teks pirkti elektronini, gal bus aiskiau, nereikes tada bandyt iziurinet kiekviena ryta kiek cia tu padalu yra
oij pas mane irgi visokiu pasivaidenimu, zenklu buvo, taip nori pastot, tai kaip tycia matysi visur aplinkui nescias moteris, o jau simptomu tai begale isvis
dabar jau tr. apsiraminus esu
j.viktorija parašė:
Tai va va...tuose matavimuose labai svarbus tikslumasgreiciausiai teks pirkti elektronini, gal bus aiskiau, nereikes tada bandyt iziurinet kiekviena ryta kiek ci…
Aisku tik vienas skirtumas, kad tu tikrai matei tas juosteles, o man tikrai viskas vaidendavosi
teigiamas nestumo testas ir pan. (matai viena ryskia, o kita nors ir blankia, bet matai tikrai matai) pasilieki specialiai kitai dienai pasiziuret ta pati testa ir jau jokios antros juosteles nebematai ir vel i realybe
j.viktorija parašė:
Tai va va...tuose matavimuose labai svarbus tikslumasgreiciausiai teks pirkti elektronini, gal bus aiskiau, nereikes tada bandyt iziurinet kiekviena ryta kiek ci…
Oi nesakyk... Siandien sutikau pazystama paplepejom ir as taip juokais i pilva znybt... o jis kietas. sakau gal nescia ar ka..pasirodo laukiasi.. Blin pagalvojau-sekasi gi -netyciukas..
Taip pat siandien buvau knygyne (ieskojau konkrecios knygos), pardavejai pasakiau pavadinima, ji atnese ta knyga, o ten aprasomas visai kitas siuzetas- atseit moteris negali pastoti, galvoja apie dirbtini apvaisinima ir tt. Nu kas cia daros, stengiuosi nesiciklinti, o situacijos pacios i akis soka
sveikos megikes turiu klausimuka(gal ne i tema tada atsiprasau) pora menesiu nematavau temp. kiekviena diena tiksliau matavau tik gale menesio kad zinociau kada mm ateina na ir tapacia diena temp. nukrisdavo iki 36.7 tada jau zinau mm ateis ta diena. o si menesi jau mm 3 dienas matuoju temp. laikos 36.9 simptonu jokiu nejauciu kartais pamaudena pilvo apacia kaip pries mm ir viskas. tai daba nebesuprantu kas daros
20 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai