Kristut parašė:
Pinger, papasakok daugiau apie ta kelione ju, kiek manai tai uztrunka? Na pvz pas mane, kaip manai lb prasti reikalai del ND? as tai manau galejau auksciau kilti po…
Aš per daug neišmanau, tik kai pačiai aktualu, tiesiog domėjausi, bet man svarbu buvo tik išsiaiškinti, kada geriausias laikas ND atlikti
Atsakyti aš negaliu, nes nuo labai daug dalykų tai priklauso: vyro spermos kokybės (sveiki ar deformuoti spermiukai), moters mikrofloros - ar nėra jokių infekcijų, ar vaisingos išskyros, nes kitos tik klampina ir trukdo patekti į kaklelį - spermiumai miršta dar būdami makštyje (per 30 min turi patekti į kaklelį, nes kitu atveju miršta toje terpėje). Tada svarbu, kad vyro turtas būtų geri bėgikai, nes vieno būna l. greiti, o kito - lėtesni. Tai per kiek laiko jie nuplauks - neaišku. O dar kiek jų žūsta kelionėje, įklimpsta sienelėse. Beplaukdami dar turi subręsti, kaip sakiau, turi spėti nuplaukti nenumirę ir dar apie 7 val. jie bręsta - vyksta kapacitacija. Ždž, aš irgi galvojau, kad kuo labiau užtaikai ant OV, tuo geriau, o taip nėra. Geriau prileisti kuo daugiau vaikiukų iki ovuliacijos.
Jūsų ND atlikti tvarkingai
pirmu kartu "išvalėt" vyro turtus, nes užsikaupus ilgai sperma yra apgadinta, susenusi ir lėta, tad gerą šviežią partiją pasiėmei 5 dienos iki OV, kad mergaitės lauktų eilėj, o dvi dienos iki OV (kada geriausias pastojimo procentas) į eilę suleidot berniukus - viskas puiku, linkiu sulaukti dviejų juostelių! :))))

saugokit vienas kitą
as tokia laiminga,dar netikiu,patikesiu tada kai pamatysiu kudikely
labai save saugosim