salele2 parašė:
bio drain,sis preparatas geras.juodas virselis su nuoga moterim ant dezutes nupiesta.o as sendie gersiu kefyra ir valgysiu linu semenis.
nu man nepadejo
salele2 parašė:
bio drain,sis preparatas geras.juodas virselis su nuoga moterim ant dezutes nupiesta.o as sendie gersiu kefyra ir valgysiu linu semenis.
nu man nepadejo
mergos...gelbekit.
per tris savaites lesiojimo kaip zvirblis nenukrito ne gramas.o apimtys sumazejo vos 1 cm, nejaugi man skydliaukes bedos?paauglysteje tokiu turejau...
eisiu tikrintis artimiausiu metu, nes jau as visiskoj panikoj ir nevilti. kita savaite darysiu eksperimenta - badausiu ir ziuresiu kas bus.
KitokiaAs parašė:
mergos...gelbekit.
per tris savaites lesiojimo kaip zvirblis nenukrito ne gramas.o apimtys sumazejo vos 1 cm, nejaugi man skydliaukes bedos?paauglysteje tokiu turejau...
eisiu tikrintis artimiausiu metu, nes jau as visiskoj panikoj ir nevilti. kita savaite darysiu eksperimenta - badausiu ir ziuresiu kas bus.
Gal tikrai bedu su sveikata turi, jei tikrai tik lesiojai, turejo per 3sav tikrai nukristi ir ne vienas kg
Perliukass parašė:
As visa dezute 120tabl sugeriau bio drain ir nieko
man irgi jokio poveikio
mereta parašė:
man irgi jokio poveikio
Jaigu pats jokiu pastangu neidesi jokie vaistai nepades
aisku nebent kaip buna tokios nelegalios tabletytes kur kaspinuoti uzveise zarnyne tada taip tikiu,kad svoris krinta,bet aciu man tokiu nereik
Man va, itariu, kad tikrai del hormonu issibalansavimo bedos su svoriu.
Karsta kaip, buvau pardej, tai gurksnoju d-light'a
valgyt nesinori, tai bent isgersiu
jetus, kaip reiks ryt atsilaikyt pries pagundas.. tetes mano gimtadienis, tai ir saslykiukai, ir alus, rukyta zuvyte, tortas laukia... beda bedele
Perliukass parašė:
Man va, itariu, kad tikrai del hormonu issibalansavimo bedos su svoriu.
Karsta kaip, buvau pardej, tai gurksnoju d-light'avalgyt nesinori, tai bent isgersiu
jetus, kaip reiks ryt atsilaikyt pries pagundas.. tetes mano gimtadienis, tai ir saslykiukai, ir alus, rukyta zuvyte, tortas laukia... beda bedele
![]()
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai