Keblyte parašė:
gyvenant seimoje vyras turetu buti diziausias ramstis mums moterims!
Taip, sutinku ? tačiau jie niekad nesupras ir neišgyvent to jausmo kai matai kai iš tavęs pabėga gyvybė..
Keblyte parašė:
gyvenant seimoje vyras turetu buti diziausias ramstis mums moterims!
Taip, sutinku ? tačiau jie niekad nesupras ir neišgyvent to jausmo kai matai kai iš tavęs pabėga gyvybė..
Saldaine25 parašė:
Puikiai pasakyta ? o aš ir galvoju, mamai vistiek pasakysiu, o tu gal ir nežinosi ?
As zinokit buciau pasakius
Naktis parašė:
As zinokit buciau pasakius![]()
Mano su mama artimas labai ryšys ir ji manim labai rūpinasi, jaučiu kaip negereai jaučiuosi kai meluoju. Ir pan.. bet žinau kad šią žinią ją labai sukrės.. sesė sako nesakyk niekam.. žodžiu.. netveriu kailį kaip mamai norisi pasiguost, žinau kad ji mane labai palaikis ir užjaus...?
Saldaine25 parašė:
Mano su mama artimas labai ryšys ir ji manim labai rūpinasi, jaučiu kaip negereai jaučiuosi kai meluoju. Ir pan.. bet žinau kad šią žinią ją labai sukrės.. sesė sak…
O as jei kas paklaustu pasakyciau,nlb matau reikalo slepti.Tiesiog niekas taip konkreciai neklausia.Keli zmones darbe zino,tevai,sesuo,kelios tetos.Pvz.darbe zino mano visa istorija direktore,jauciu dideli palaikyma is jos.Svarstau siuo metu del iui,tai jei daryciausi be problemu isleistu is darbo,kur reikia.
Saldaine25 parašė:
Mano su mama artimas labai ryšys ir ji manim labai rūpinasi, jaučiu kaip negereai jaučiuosi kai meluoju. Ir pan.. bet žinau kad šią žinią ją labai sukrės.. sesė sak…
Pasiguoskit mamai.. Nelaikykit savyje, nereikia!!!
singita parašė:
Pasiguoskit mamai.. Nelaikykit savyje, nereikia!!!
Gaila, kad vyras to nesupranta.. jis nori kad viskas liktų mūsų šeimoje.. ir esu tarp dviejų pusių, noriu visiems išrėkt, kad niekas nebekalbėtų ir nespaustu, o is kitos puses kad vyras nepyktų kad aš taip išsikalbu.. o yra tų artimųjų kurie apšnekės dėl to persileidimo ir pan.. nežinai ar geriau kai jie nieko nežino ar kai kalbės kad persileido ir vėl nepastoja..
Saldaine25 parašė:
Gaila, kad vyras to nesupranta.. jis nori kad viskas liktų mūsų šeimoje.. ir esu tarp dviejų pusių, noriu visiems išrėkt, kad niekas nebekalbėtų ir nespaustu, o is …
Bet tai cia ne Jus kalta.
Naktis parašė:
Bet tai cia ne Jus kalta.
Matyt kai nebetversiu savyje, pratrūksiu ir viską išsipasakosiu.. rodos nurimstu, mastau teigiamai ir viskas gerai niekam nieko nesakau ?
Saldaine25 parašė:
Gaila, kad vyras to nesupranta.. jis nori kad viskas liktų mūsų šeimoje.. ir esu tarp dviejų pusių, noriu visiems išrėkt, kad niekas nebekalbėtų ir nespaustu, o is …
Tai nereikia visiems pasakoti, pasakokite tik labai artimiems. Jums reikia išsišnekėti, reikia moteriškai pasišnekėti su kažkuo kam jūs labai rūpit, vyrai kad ir supranta, bet iš savos pusės. Dabar savyje nešiojate tokią naštą, vyras greit atleis kai pamatys kad jums geriau arba tegul buna mamos ir dukros paslaptis ;) Mama tikrai dėl jūsų jaudinsis, o tuo pačiu ir sius jums tik geras mintis, kas gali net labai padėti.
20 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai