SkillfulMind parašė:
Va nu brač ilgas sijonas, ir garbanos![]()
nu ant tokios pupytes bele ka uzdek gerai atrodys
SkillfulMind parašė:
Va nu brač ilgas sijonas, ir garbanos![]()
nu ant tokios pupytes bele ka uzdek gerai atrodys
personalinissaule666 parašė:
tai šaunu va žiūrėkit kuo mažiau tokių valančių dantis tuo mažiau jums darboaš gi jumis rūpinuosi
![]()
Pas mus visi anksčiau ar vėliau ateina
man jokio skirtumo
pati as visada norejau buti jauna mama, buvau tik uz tai, kad vaikai iki kokiu 35 metu ir ne veliau... bet nieko blogo nematau, kai kitos ir veliau susilaukia vaiku ir db gan net galvoju geriau tas, nes man asmenskai sunku tapo svesti vyresnelio gimtadienius
viskas buvo gerai iki desimtojo gimtadienio, o nuo jo prasidejo stresas
kai pagalvoju, man dar trisdesimt nera, o vaikui jau 11 metu
dar vyras paerzina, kad tuoj zenysim tai visai baisu, negi tuoj mociute teks buti
geriau jau mama buti maziuku vaiku ir vyresniam amziui
beja savojo gimtadinio dar nebijau, visai smagu
na manau turetu suprasti tos, kuriu vaikai jau ugeteleje
Lūšiukė parašė:
pati as visada norejau buti jauna mama, buvau tik uz tai, kad vaikai iki kokiu 35 metu ir ne veliau... bet nieko blogo nematau, kai kitos ir veliau susilaukia vaiku…
Oo as siandien dziaugiaus kad mama jauna esu.... Nesublogus nesusenus
Dievas parašė:
Oo as siandien dziaugiaus kad mama jauna esu.... Nesublogus nesusenus![]()
Tavo mazoji dar visai mažutė, palauk ką kalbėsi už 10-15 metų
o seip tai tame tikrai smagu, pasakau, kad tris vaikus turiu ir kad vyresnelis toks didelis, tai visada sulaukiu klausimo, tai kiek tau metu?!
Lūšiukė parašė:
Tavo mazoji dar visai mažutė, palauk ką kalbėsi už 10-15 metųo seip tai tame tikrai smagu, pasakau, kad tris vaikus turiu ir kad vyresnelis toks didelis, ta…
Su gimtadieniu tavo didcki!!
Lūšiukė parašė:
Tavo mazoji dar visai mažutė, palauk ką kalbėsi už 10-15 metųo seip tai tame tikrai smagu, pasakau, kad tris vaikus turiu ir kad vyresnelis toks didelis, ta…
Tai ta proga sveikinu jauna mamyte su sunycio gimtadieniu
As visada norejau buti jauna mama, nes turejom klasiokus, kuriu mamai buvo apie 50, kai ejom i pirma klase, tai nesmagu ne vaikams, ne patiems tevams buvo... nes visuose susitikimuose ir pan, patys vyriausi buvo akivaizdziai.. gal pats amzius tiek nenulemia, kiek paties zmogaus mastymas, isvaizda ir t.t. (ju vyriausios dukros vaikas pradejo uz savo dedes 2 metais veliau eiti i mokykla)
Bet mano atveju irgi gavosi, kaip gavosi... patapau vidutinio amziaus mama vietoj jaunos
planuose dar antras vaikutis, bet jei taip gandrai uztruks, kaip su pirma, tai ir 40 sulauksiu
Bet Vokietijoj bent nesijaucia tokio spaudimo. Cia drasiai ir 40 sulaukusios gimdo po pirma vaika.. per apziuras laukiamajam budavau jauniausia nestuke (28 metu).
Ir tikrai nemanau, kad kazkoks skirtumas tame amziuje - visi esam skirtingi, visu aplibkybes kitokios ir t.t.
sveikos merginos!
as nesuprantu kokios cia propogandos gali buti del gimdymo amziaus ir "ankstyva mamyte ar sena besilaukianti"
dabar ne akmens ir tamsos amzius, paziurekit kas didziuosiuose megapaliuose darosi, zmones senai atmete kazkokias ikaltas nuostatas, na jeigu tik mazo miestelio ar kaimo masteliu tai taip, sena mama jau visi nulinciuos
studijuoja, siekia kazkokiu aukstumu ir kiek daug poru uzsieniuose, kai vezasi po kelis mazylius ir tevam tikrai jau ir virs 35 ir daugiau net, zmones dziaugiasi ir kiekvienas sprendzia kada kam laikas.
as nesidraskyti cia atejau, o tik nuomone issakyti, dar daug ir nuo moters priklauso jos isvaizda, savo vertes turejimas ir gyvenimo stilius, kita ir 30 metu gali atrodyti kaip is bulviu lauko ka tik islipus ir susenusi anksciau laiko..........cia siaip mano pamastymai.
nieko asmeniska
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai