Katiara parašė:
Parašiau, o paskui ir pati apie arseną pagalvojau. Sojos man atrodo maciau papildomai saldintas. Vat avižų gluten free nusipirkti reikia dar pirma. Penktadienį važi…
Avizinis pienas man geriausias, su soja as nedraugauju
Katiara parašė:
Parašiau, o paskui ir pati apie arseną pagalvojau. Sojos man atrodo maciau papildomai saldintas. Vat avižų gluten free nusipirkti reikia dar pirma. Penktadienį važi…
Avizinis pienas man geriausias, su soja as nedraugauju
@Lauruciukas@ parašė:
2 metu vaikus lengviau dar pakreipti i viena ar i kita puse, o 4m jau sunkiau. Lenk medi kol jaunas, kaip sakant.
Grikius maniškis pamatęs kad išverdu jam tai džiaugiasi kaip saldainį gavęs, nes verdu tim vandenyje ir be jokių priedų. Soras su uogom valgo šiuo metu. Kitų krupų nelabai pripažįsta, na dar avižas kažkiek.
Mėgsta maniškis agurkus, pirktinių nepripažįsta. O šiuo metu naminių nėra iš kur gauti. Apskritai kažkoks natūralistas auga jis pas mane.
Tinka viskas kas kaimiška ir be jokių E.
Katiara parašė:
Pas mus su kiausiniais tas pats
nebent taip kur kepsniuose buna. O tiap ne nepamenu kada viriau ar kepaiu atskirai
nebent vyras uzsimano
Makaronus bentbjau dukra tai kas diena galetu valgyt bet deja mama nera tokia gera ir kas diena ju nedaro
tao tenka valgyt tai kas pagaminta
@Lauruciukas@ parašė:
Tai zaliavalgyste - paskutine stotele ciaIki jos daugumai kaip iki menulio (man taip pat)/
Zalevagiai daugiausiai kai silta buna bunam
kai salta norisi silto ir mesisko bent jau vyrui ir vaikams
man tinka ir sriubos mesai net poreikio nera
O kaip su grybais? Nors jie tik man aktualus
Katiara parašė:
Grikius maniškis pamatęs kad išverdu jam tai džiaugiasi kaip saldainį gavęs, nes verdu tim vandenyje ir be jokių priedų. Soras su uogom valgo šiuo metu. Kitų krupų …
Teks i kaina mamka kraustytis ir savo darza augint
@Lauruciukas@ parašė:
Avizinis pienas man geriausias, su soja as nedraugauju![]()
Kokiu santykiu gamini jį? O avižas spaustas dedi?
DuAngeliukai parašė:
Pas mus su kiausiniais tas patsnebent taip kur kepsniuose buna. O tiap ne nepamenu kada viriau ar kepaiu atskirai
nebent vyras uzsimano
![]()
Siaip grybai isvis ne maistas yra, dideli kenkejai....
Katiara parašė:
Kokiu santykiu gamini jį? O avižas spaustas dedi?
Paziurek video youtubes
As tai tyngine esu, is pardes perku. Pas mumi patly £1.30, su akcija £1 uz litra. O pas juk kiek zinau 3 eurai, o gal net brangiau maximoj.
DuAngeliukai parašė:
Teks i kaina mamka kraustytis ir savo darza augint![]()
Tai jau mąstom su vyru kad reik savo daržą įsigyti, nes kinderiukui maža ką močiutės kaimuose priaugina.
O parduotivėje paprašo ko, bet paskui nevalgo. Tai dar ką galima užsišaldyti užsišaldau, tai būna kad žirnelių kokių iš kameros paspirašo ar dar ko.
@Lauruciukas@ parašė:
Paziurek video youtubesAs tai tyngine esu, is pardes perku. Pas mumi patly £1.30, su akcija £1 uz litra. O pas juk kiek zinau 3 eurai, o gal net brangiau maximo…
2,3 su kažkiek
3 eur nei vienas nekainavo.
Varčiau internetinį puslapį kurią čia diena, nu nėra tas pienas toks ir brangus. Ok, pasieškosiu gamybos proceso.
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai