Nyana parašė:
Aš papuoliau į tą lengvai gimdančių būrį, pirmas per 5 val.,antras per nepilnai 3. Trečias turbūt per valandą susisuks 😂
As daugiau nei para pirma 😳😳😳
Nyana parašė:
Aš papuoliau į tą lengvai gimdančių būrį, pirmas per 5 val.,antras per nepilnai 3. Trečias turbūt per valandą susisuks 😂
Dovs parašė:
Neteisingą knygą reiškia perskaitėt
aureja12 parašė:
Neteisingą knygą reiškia perskaitėt![]()
😂😂😂briedai tos knygos. Nebutu man padejus knyga kakleliui vertis. O paskui skatinamuju dave, epiduro nedave 😳paskutiniu dvieju valandu nepamenu. As net pagimdzius dar kuri laika sypsenos isspaust negalejau 😂😂😂
Dovs parašė:
😂😂😂briedai tos knygos. Nebutu man padejus knyga kakleliui vertis. O paskui skatinamuju dave, epiduro nedave 😳paskutiniu dvieju valandu nepamenu. As net pagimdzius d…
Nedavė ir man abu kartus, per tyliai jaučiu prašiau
Nyana parašė:
Eina sau, per tokį gimdymą jau su visais dievais kalbėtis gali pradėt 🤦♀️
Taip ir buvo. Ir tai nuo manes nepriklause, tai man pvz ta Šemetos knyga juoka sukelia. Ok jei gimdymas lengvas, o jei sunkus, tai 💩💩💩💩ta knyga
Dovs parašė:
😂😂😂briedai tos knygos. Nebutu man padejus knyga kakleliui vertis. O paskui skatinamuju dave, epiduro nedave 😳paskutiniu dvieju valandu nepamenu. As net pagimdzius d…
Same here: tik tiek, kad kaklelis prasiverė super greit kaip su pirmu vaiku, bet paskui sustojo veikla, gavau skatinamųjų, pakarpė pora kart, replės ir vaikas out.... kai užplėšė su replėm jau akyse ramunėlių laukuose braidžiau
aureja12 parašė:
Nedavė ir man abu kartus, per tyliai jaučiu prašiau![]()
Antakalnyje siulo epidura. Mano gydytoja stebisi dabar kaip jie man nedave, sako, pas mus kaip tik siulo. O ten naturalistai buvo raudonojo kryziaus ligoninej , koks velnias mane ten uznese
Dovs parašė:
Antakalnyje siulo epidura. Mano gydytoja stebisi dabar kaip jie man nedave, sako, pas mus kaip tik siulo. O ten naturalistai buvo raudonojo kryziaus ligoninej , ko…
Abu antakalny gimdžiau
tikrai per tyliai prašiau
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai