Krepšt parašė:
dėmesio ir lietuvių kalbos gramatikos trūkumas![]()
Matomai
Krepšt parašė:
dėmesio ir lietuvių kalbos gramatikos trūkumas![]()
Matomai
Vitakas,ar jum viskas gerai??Truputi nesupratau...dalinates pradzioje.patarimais,o dabar sakot,kad kirsinu mamytes??Parodykite.nors viena mano zinute kuria kirsinu!
Cia laisvas forumas...Ir cia visos moterys-panales parase daug patarimu,kuriu aplink save negalou gauti!! Todel bukit gera.mieloji..jeigu as meluoju ,aplenkit mano sukurta tema ir megaukites tobulu gyvenimu ir nesistenkit.izeiat.mane...
Vitakas parašė:
As nieko nekirsinu, bet kam nebuna kriziu...??? nesusireiksminkim...![]()
Sakot demesio stoka..hmm is vyro paskutiniu metu taip negaunu..bet kompencuoja.demesiu vaikas!Ir jeigu jum atrodo,kad as cia parasiau del demesio,bei varginu kitas mamas,tai jau jusu beda...
mamyte25 parašė:
tai gal sugalvokim kokia tema,kaip iveikti depresija
Maziau saves gailet ir nebus tu depresiju
agneshka parašė:
Maziau saves gailet ir nebus tu depresiju![]()
nesamoniu nesamone
isimiegot reikia. ir veiklos !
zosyte-Vilnius parašė:
nesamoniu nesamone
isimiegot reikia. ir veiklos !…
Irgi tiesa
o veiklos galima ir su vaiku rast,nueini i lauka ir vaikstai vaikstai,ir figurai i nauda
agneshka parašė:
Irgi tiesao veiklos galima ir su vaiku rast,nueini i lauka ir vaikstai vaikstai,ir figurai i nauda
![]()
veiklos smegenim reikia irgi
del vaiksciojimo tai jau taip. tik siuo metu tai begioju paskui
mamyte25 parašė:
AS TAI KIEKVIENA DIENA LABAI DAUG LAIKO BUNU SU VAIKAIS LAUKE BET VIS KAZKAS NETAIP IR TAI NE SAVES GAILEJIMAS TIESIOG DABAR AS VIENA SU VAIKAIS O VYRO ILGAI NEB…
As po gimdymo buvau viena visa savaite,nes vyrui reikejo butinai isvaziuot... verkiau,bet kazkaip greit tas laikas prabego,dbr retkarciais irgi bunu viena... o kiek laiko vyro nebus?
9 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai