Boružėlytė parašė:
Tai Marijai nėr dar ko ir į parduotuvę vaikščiot, nes neperskaitys, ką pirkti reikia
Taip taip, atsimenu, kaip vabaliukas sakė, kad vaikų skaičius neapibrėžia mamos kokybės 🤭 Šiaip ne matau tame problemos, nes per pirmus tris mėnesius nuo mokyklos lankymo pradžios ji skaitė lygiai tiek pat gerai, kaip ir tie, kurie atėjo į pirmą klasę pramokę skaityti.Mokytoja gyria ją kaip svajonių mokinę, kuri atlieka visas užduotis, klauso ką mokytoja sako, rūpinasi šalia esančiais, yra labai sociali, draugiška, aktyviai dalyvauja diskusijose. Anot mokytojos, tai tėvų nuopelnas, anot vabaliuko, tai nevykusių tėvų "rezultatas" - nesvarbu viskas kas teigiama, svarbiausia skaityti nemokėjo prieš išeinant į pirmą klasę.
Dėl auklėjimo, sunku pramušti sienas tų, kurie įsitikinę savo teisumu. Aš nebenoriu aukoti savo sveikatos ir nervų ląstelių beaiškindama tiems, kam atrodo priešingai nei man, bet galiu visada pasidalinti patirtimi su tais, kurie klausia patarimo, nori žinoti.
Inkuja parašė:
Tikiuosi juokaujate dėl vonios. Arba specialiai provokuojate su tokiom nesamonėm. Aš nepatikėjau 😂
Aš irgi tikiuosi čia tik nevykęs pavyzdys, maniškis prie mano akių kelis kartus nėrė po vandeniu, nei žingsnio nuo vaiko.
Apie Kėdutes, nežinau kokias čia turima omeny, bet nesuprantu, kam vaikui Kėdutėj sėdėti namie, aš ją tik mašinoj naudoju. Einu maudytis, nešuosi į vonią, padedu ant grindų ir jis ten šliaužioja sau aplinkui, svarbiausia, kad nebūtų pavojingų daiktų pasiekiamų. Bet, kaip jau minėjau, kiekvienas turi savo būdus auginti vaikus. Mano būdai tinkami man. Aš neriboju vaikų judėjimo laisvės namuose jokiomis Kėdutėmis, maniežas, aptvarais, tiesiog aukščiau padedu visus pavojingus daiktus ir ant laiptų uždėti vartai. T.y apsaugoti namai nuo tų vietų, kur gali būti pavojus.