MorenaPasion parašė:
as is smalsumo apie maista paklausiausmalsi snd labai
pasiskaiciau labai daug nuomoniu cia, ir susimasciau net.. Nejaugi, kaikurios mamos, kurios zegnojasi p…
Geriau manau McDonald's maistas, nei taurė vyno.
MorenaPasion parašė:
as is smalsumo apie maista paklausiausmalsi snd labai
pasiskaiciau labai daug nuomoniu cia, ir susimasciau net.. Nejaugi, kaikurios mamos, kurios zegnojasi p…
Lūšiukė parašė:
simta kartu!:))
Čia citatoj pamačiau klausimą, jei vaikas neima krūties, ar melstis toliau Vitkausko biblijai.. vien iš tokio išsireiškimo matosi, kad jokios maldos nepadės, nes noro nėra
Manoji neėmė krūties pirmus 2 mėnesius. Išmaitinau virš metų (šį savaitgalį bus 1 mėn, kaip nutraukiau). Nutraukiau, nes eina ji jau į darželį, aš ieškau darbo, o kad paskui nereiktų greituoju būdu, tai palengva per kokius 2 mėn užbaigėm mp valgymą.
Vitkausko taip ir neskaičiau, bet daug pagalbos sulaukiau forume apie maitinimą.
Man tai svarbiausia, kad vaikas būtų pavalgęs ir mama patenkinta, o kokiu būdu tai vyksta - kiekvienos asmeninis reikalas
Man pačiai tiesiog patogiau buvo vaiko maistą visada paruoštą ir tinkamos temperatūros šalia turėti
kitai patogiau su mišinukais, buteliukais ir pan. (Per tuos 2 mėn jie man asmeniškai taip nusibodo, kad dingo iš akių, kai tik pradėjo pati žįsti
)
Labas visoms,permeciau jusu pasikalbejimus ir pastebejau kad diskutuojama apie supermamules,nu ka papasakosiu as jums istrija apie ale viena super mamyte,su kuria beje susipazinau per TD
o buvo taip ji ir vos ne i krutine dauzes kokia yra super mama,kad kokia ji geriausia pasaulyje,na paliko idomu susipazinti su tokiu zmogumi
susitarem kad pas ja uzsuksiu i svecius arbatos
nusipirkau torto gabaleli ir su abiem vaikiukais patraukem i svecius
nu ir ka pamatau? ta super mamyte sedi tik internete namai netvarkyti,nors zinojokad ateinam mes
dukryte js tokio pat amziaus kaip ir mano vyresnysis sunus,sedziu prie stalo kalbuosi su ja,atbega jos dukra is kito kambario sveicia visus sausainius ir tortuka nuo stalo,as apakus sedziu,sakau juk tu megaite kodel taip elgies? o ji man kaip pyle per veida,o super mamyte sedi issisiepus ir nieko nesako.tipo cia labai normalu,man ameniskai tai nepatiko,pasakiau aciu uz arbata ir isejau namo,paskui ji man rase sms ar labai supykai,pasakiau tik tiek ka jei jau esi tokia super mama kaip dediesi tai bent jau susitvarkyk namus ir ismokyk dukra netrankyti nepazystamiems zmonems per veida, jos pasakymas buvo toks,kad ji pastoviai taip egiasi,isvada tik tokia ne visos tos mamos kurios sakosi esancios superines ir yra jau tokios superines
Ivetux parašė:
Labas visoms,permeciau jusu pasikalbejimus ir pastebejau kad diskutuojama apie supermamules,nu ka papasakosiu as jums istrija apie ale viena super mamyte,su kuria b…
ohooooo
net iki tokio lygio
Ivetux parašė:
Labas visoms,permeciau jusu pasikalbejimus ir pastebejau kad diskutuojama apie supermamules,nu ka papasakosiu as jums istrija apie ale viena super mamyte,su kuria b…
Na apmaudu jog taip nuvyle
Tas super mamyciu pravarde ne pacios mamos uzsidejo, o uzdejo tos kurios maitina misiniais. Cia didele kova vire
todel ir bando pasiepti
Super ar ne super, visos esam mamos. Bukim saziningos bent pries save....
Girl-boy parašė:
ohooooonet iki tokio lygio
![]()
jo as ir buvau apakus
aj15 parašė:
Na apmaudu jog taip nuvyleTas super mamyciu pravarde ne pacios mamos uzsidejo, o uzdejo tos kurios maitina misiniais. Cia didele kova vire
todel ir bando pasie…
As ir nesakau,kad esu super mama,kiekviena padarom kazkokiu klaidu augindamos vaikus,pvz pas mane ir kita karta namai kaip is po karo,indai neplauti,vakariene netaisyta,pati via diena su chalatu
nu ir ka del to pasaulis nesugriuna
o kiekvienam vaikui jo mama yra pati geriausia
o cia gincytis del maitinimo mp ar misinukais manau net neverta,nes pvz as sunu savo pienuku ismaitinau iki 10 men,gime dukryte ir galvojau maitinsiu kiek galesiu ir gavos didelis s....
jau ligoninej krutine sumuso guzais,kas tik nemasazavo ir seseles ir vyras ir pati ir kompresus dejau,atrodo viskas praejo,praejo kelios savaites ir vel guzai,krutine kaip akmuo,skausmas nenormalus,dingo pienas,bandziau dar atgaivinti jo gamyba,bet nieko nesigavo
ir teko mano panelei nuo 3 savaiciu gerti misinuka ir ar del to jauciuosi prastesne mama tikrai ne,auga linksma,sveika mergyte,skirtumas tik toks,kad sunus maziau sirgo,o mergyte aplankydavo vis slogyte. Tai kad mamos kaip man mociute pasakytu baikit gincytis del sudo ir nieko
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai