amiunte parašė:
kodėl mosuojat vėliavom?![]()
As nemosuoju veliavelem
amiunte parašė:
kodėl mosuojat vėliavom?![]()
As nemosuoju veliavelem
dayaNuray parašė:
Tai kurios cia vargses?![]()
Antra foto
man labai grazu ilgos sukneles! Vasara jos mano geriausios drauges! O cia tai toks vakarinis variantas ir skara taip graziai
dayaNuray parašė:
Radai ką lyginti, nesakau, kad visos musulmones tokios. Bet pažįstu keletą, kurios prie 30 tempos, dar uk dėl drėgmės tas karštis dar didesnis atrodo ir traukiantis prie žemės. Ateina į koledžą prisirengusios tiek sluoksnių, kad tikrai gaila žiūrėti. Sėdi tvankioj klasėj, dūsauja kad karšta, bet tu skaru ir sukniu nei vienos nesumažins, beja kalbu ne apie tas kurios ant galvos dedasi, bet ant pečių
ir suknios nesakau, kad užpakalio neturi dengti.
O kaip yra dėl paplūdimių? Tau atrodo viskas ciki, kad laisvai negalima džiaugtis vasaros malonumais?
jau nustojo akmenimis ir kirčiais bausti moteris už neprideriama elgesį vyrų pažiūriu? Aišku yra ir gražių jų gyvenimo pavyzdžių kaip reikia rūpintis tėvais, artimaisiais, bet man gaila moterų, kurios nuo mažens auklejamos su daug nuostatų. Juk visur turi būti kompromisai, o ne tik religijos ir vyrų nustatymai.
neringat3 parašė:
Nekreipkit mamos demesio![]()
Na bet tikrai is kur ji cia tokia
?primargino po visais komentarais
Lūšiukė parašė:
Radai ką lyginti, nesakau, kad visos musulmones tokios. Bet pažįstu keletą, kurios prie 30 tempos, dar uk dėl drėgmės tas karštis dar didesnis atrodo ir traukia…
Lusiuke, nepyk, bet nezinai, kaip realiai gyvena. Be to, kiek yra islamisku saliu, jos visos gyvena labai skirtingai. Saudo Arabija ir Pakistanas, tai diena ir naktis. Marokas ir Iranas.
As tik nesuprantu vieno - kodel tie anie visi vienodi, o jau mes visi skirtingi. Yra pijoku, bet as ne toks. O va jau jie tai visi vienodai kvaili ir blogi.
Manes islamas nezavi, bet as suprantu jo esme ir zinau, kad gali rengtis graziai, gali dirbti bet kuo ir gali buti lygi su vyru. Jei negali/nenori net Lietuvoj busi po vyro padu.
kabinetuke parašė:
Tai priderint viską prie visur galima, kaip ir moterys derinasi prie vyro, bet tas derinimasis ir nenormalus. Atrodo žmonės gyvena 21 amžiuje, bet vistiek vergov…
Yra labai nefainu dalyku. Mergaiciu neleidzia i mokykla, tai jos gali buti tik nuolakios islaikytines.
Bet kiek sutikau moteru gydytoju, inzinieriu, architekciu, mokytoju. Jos puikiai apsirengusios, vairuoja, savo alga leidzia tik savo poreikiams, nes vyras islaiko namus.
Mano vyro viena sesuo dirba banke, kita ligoninej. Ne viena neislaikoma ir nekontroliuojama vyru. Mano direktore uz mane 5 metais jaunesne ir direktoriauja.
Cia ziauriai daug spalvu.
dayaNuray parašė:
Atrodo poniskai Arabes... Bet.... Retai pamaysi lauke. Graziai apsiredziuse arabe.... Ar musulmone.... Iranietes grazios....
o siaip reta
Nu ten paskutine foto nuzude
Bet su tais sariais burkom ar kaip jie vadinasi tai tikrai baisu vokietijoi uzdraude su vienom akym po gatve vaiksciot.
reikia veidas kad matytusi.
dayaNuray parašė:
Lusiuke, nepyk, bet nezinai, kaip realiai gyvena. Be to, kiek yra islamisku saliu, jos visos gyvena labai skirtingai. Saudo Arabija ir Pakistanas, tai diena ir nakt…
As juk rašiau yra ir pažįstu fainu merginų, kurios puikiai atrodo, pasaulėžiūra normali. Turi vyrus, kurie neriboja nei jų laisvės, nei noru. Bet jos jaunesnės, matyt ir svetima šalis daro savo ir kaskiek eina prie kompromisų.
Pasikartosiu, Man gaila tų, kurios net savo laisvės nenori, nori ir aukoja viską dėl tikėjimo ir Vyro norų. Va tu man ir gaila
kas labai nustebino dalyvavome diskusijoje apie moterų laisvę, tai nemažai musulmoniu pasisakė prieš moterų laisvę
Kad skirtingos tautos, zinau puikiai, esam dvi baltosios tarp musulmonų, yra bent po vieną atstovą iš kiekvienos musulmoniskos šalies. Ką pastebėjus, kad iš Irano žmonės platesnio požiūrio ir į gyvenimą žiūri paprasčiau, nei kiti. Tu berods Irane gyveni?
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai