Dievas parašė:
Mamai gal laikas nesutampa
Visko gali but. Nu ne karta skunde aukletoja o ka ji padarys jei tevai nesiima veiksmu
Dievas parašė:
Mamai gal laikas nesutampa
Visko gali but. Nu ne karta skunde aukletoja o ka ji padarys jei tevai nesiima veiksmu
NŽmona parašė:
Visko gali but. Nu ne karta skunde aukletoja o ka ji padarys jei tevai nesiima veiksmu![]()
Tai gal prie aukletoju labai geri teveliai rodosi. O kaip namie tai velniai zino kaip yra
jaciutedovile60 parašė:
Nu jotipo mes labai nesvariai gyvenam todel ir turim tai mm
![]()
Didesnio briedo nešu skaicius
Rafinuota_bohema parašė:
Didesnio briedo nešu skaicius
Tu cia apie straipsni ar apie komentara?
jaciutedovile60 parašė:
Stengiuosi bet ne visad uztenka man tos kanttybes. Ko nereikia viska girdi ir moka. Pabandyk pasakyt kad susirinktu tarkim zaislu tai ne nereguoja![]()
Hmm. As tada surenku zaislus ir arba i rusi arba ant lentynos. Bet mano mazesne. Jei tkk sakai, negirdi irgi..
NŽmona parašė:
Tevas visad ima niekad nemaciau mamos![]()
Mergaites, nevisos mamytes su vaikuciais namuose buna, tai, kad vaiku rupinasi ir tetis- sveikintina ir neturetu buti keista
jaciutedovile60 parašė:
Tu cia apie straipsni ar apie komentara?
Straipsni
zosyte-Vilnius parašė:
Hmm. As tada surenku zaislus ir arba i rusi arba ant lentynos. Bet mano mazesne. Jei tkk sakai, negirdi irgi..
Tai as taip esu begales zaislu paslepus. Jei matau kad rezultatas yra it pato renkasi ir tvarkosi tada istraukiu. Buna kaip naujas zaislas patenkinta ir zaidzia
emma parašė:
www.sveikata666.lt/menstruacijos
Čia turbūt šitas "mokslinis" straipsnis![]()
tai belieka dziaugtis- mes "issigydom", o vyrai ir lieka "ligoti" visa gyvenima
viso straopsnio neskaiciau, nes briedai neidomus, bet pralinksmino
Tai cia puse moteru i pasipykim is temos Nepilnamete laukiasi nuo pilnamecio
nu pazvengiau chebra....
jaciutedovile60 parašė:
Tai as taip esu begales zaislu paslepus. Jei matau kad rezultatas yra it pato renkasi ir tvarkosi tada istraukiu. Buna kaip naujas zaislas patenkinta ir zaidzia![]()
Va mane mama taip mokino su katinu daryt
zaislai atsibosta sako paslepk.... Paslepiau pusei metu visus zaislus
tai visi kaip nauji buvo tada.
1 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai