zhymule parašė:
Tai amerikoj grynai su pizamom eina..dar koks kleckas keciupo ant papu...skyle ant pilvo..nenustebciau kad ir miega su ta pizama..fuj...toks vaizdas neturi pinigu a…
Turi jie tu pinigu jie tikri nevalos....
zhymule parašė:
Tai amerikoj grynai su pizamom eina..dar koks kleckas keciupo ant papu...skyle ant pilvo..nenustebciau kad ir miega su ta pizama..fuj...toks vaizdas neturi pinigu a…
Turi jie tu pinigu jie tikri nevalos....
Perliuko mama parašė:
Jūs gi nežiūrite TVKaip jūs apie ją iš viso žinot? Apie ją ir straipsnių prirašyta?
Tai ji gi FB yra. Vis išlenda, nes kas nors "like" spusteli, tai ir žinau. Kur ten nežinosi... Pietaujant visada TV eina (ne namie), tai ir anonsai akis bado. Nepabėgsi nuo tokių lengvai. Užtat puikiai primena, kodėl išvis mečiau televiziją.
Rafinuota_bohema parašė:
Na man tai apsurdas- I pirti dazydavosi, vaziuoja prie ezeriuko vel... Koks tikslas??? Nu man niekaip nesuvokama...
Buvo paauglystej ivykis. Buvo pazistama pana,kuri visa laika tik prisidazius. Vasara vyko vakarelis sodyboje tai vaikinai labai norejo ja pamatyt naturalia ir ismaude ja
Rafinuota_bohema parašė:
Uzsienyje tai iprasta ;) kaip ir i take away ateit su pizama ir dar veido kaukeas jei ko greit prireikia tai i treningiukus soku, su pizama dar nelaksciau, bet …
Nu su veido kauke tai ziauru
kabinetuke parašė:
Tai va kartais užknisa, kieme žolę grėbi ir atsimeni kad batono neturi, varai nusipraust, apsirengi suknią ir į parduotuvę, o gryžus vėl persirengi ir eini toli…
As tikrai tiek nevargciau
tas lietuviu pomegos apkalbineti kas ka daro kaip apsirenges man juoma kelia
man tao realiai dzin ka galvoja apie mane tie kas manes ne nepazista
Dievas parašė:
kaip namie taip ir i lauka.... Ka cia issivaizduot.... Bandeles 5 zingsniai
Va va pas mus tas poziuris kaip cia atrodsai ir tt. Sitas reikalas su pizamon ar chalatais senai normaliose salyse yra normalus dalykas. Ir jiems vienodao gali kad ir plikas eiti
zosyte-Vilnius parašė:
Nu su veido kauke tai ziauru![]()
Cia populiarus vakareliai, susirenka meginos, grazinasi ir su visom kaukem picu ar dar butelio Budwiserio lekia
dayaNuray parašė:
Komia uzdara?Sengene
![]()
Gal ir suklydau kad visiskai uzdara. Bet kad nepriklauso ES tai tikrai.
Dieve, neber kaip sklaidytis pazystamu sutikus?
toks vaizdas susidare paskaicius viska
sita gi.... koks velnias man neta vakar pradangino, sitiek praleidau,,
Del vaiku ateminejimo, tai nezinau nezinau, manau kad nera taip jog atima is oro tuos vaikus,, juk ir Lietuvoj kokie alchasai sako, kad is ju vaikus paime uz nieka,,, nors pasigilinus i tas visas taisykles ju (pvz Norvegu), tai taip grieztokai skamba, kad nei zodzio pasakyt savo atzalai nebegali griezciau, vaikai pagauna kampa ir pradeda tada tevus santazuot, kad va, jei reksi, as skusiuos ir tau kapiec...
o del situ visu musulmonu, tai teko bendraut su siriu, labai malonus buvo, ten baisus karas buvo anksciau (gal ir tebevyksta) ir kazkaip nutruko rysiai, tikiuosi, kad tam zmogeliui gyvenimas susikloste gerai ir nepateko i karo centra.
23 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai