paddingtonas parašė:
Kokia problema pačiai pasidaryt mišinuką ?
aš, kaip pirmakartė, net nežinau kaip tai daryt.
nebent ten papasakoja pagimdžius.
Kalno g. 40, Telšiaipaddingtonas parašė:
aš, kaip pirmakartė, net nežinau kaip tai daryt.
nebent ten papasakoja pagimdžius.
vyvyvy parašė:
aš, kaip pirmakartė, net nežinau kaip tai daryt.nebent ten papasakoja pagimdžius.
![]()
Instrukcija ant mišinio juk yra 🤦♀️
paddingtonas parašė:
Instrukcija ant mišinio juk yra 🤦♀️
Nebūkit mandra. Pirmą kartą pagimdžiusioms kyla daug klausimų ir baimių
aktinidija parašė:
Nebūkit mandra. Pirmą kartą pagimdžiusioms kyla daug klausimų ir baimių
Nu jau nenupuškit su tuo mandrumu. Visos buvom ar būsim pirmakartės, bet reik ir proto nepamest. Logiška kad istrukcija parašyta bus 🫣
paddingtonas parašė:
Jei žinai kas kur yra padėta problemos nėra, bet jeigu nežinai, tai tada atsiranda problema. Akušerės pačios darydavo mišinuką, nerodė kur jį galima pasidaryti
Žaliaakė88 parašė:
Jei žinai kas kur yra padėta problemos nėra, bet jeigu nežinai, tai tada atsiranda problema. Akušerės pačios darydavo mišinuką, nerodė kur jį galima pasidaryti…
na ta cia jau kita problema. jei neparode. ten ne tik misinuka pasidaryt galima, bet ir arbatos ar kavos jei turi
saulesaulyte parašė:
Pasidalinkit kas tokia? Nebus kokia Boukun?
Va sita boukun dar tyciojosi su sesele kai del per didelio vandenu koekio atvykau jos zvengia koridoriuj mazdauk ko as cia atvaziavau.
Nixon parašė:
Va sita boukun dar tyciojosi su sesele kai del per didelio vandenu koekio atvykau jos zvengia koridoriuj mazdauk ko as cia atvaziavau.
Nu naf*k
paddingtonas parašė:
Nu naf*k
As tada buvau viena be vyro turbut todel tokios naglos buvo bet ant tokios papult nenoreciau o israsant ji budejo net neatejo i vizitacija paklausti kaip savijauta kaip kas ir net neisrase vaistu nuo skausmo sako israsys veliau aha laukiau kol susilaukiau skausmo nezmonisko susirietus skambinau i ju priemima kad israsytu greit tai tada tik israse...
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai