Donc parašė:
Noriu pasikonsultuoti.man spranda ismatavo ne genetike.tad gal ji kazka kita dar pamatytu.
Supratau! Tada genetike tikrai pasakys ar verta daryt NIPT
Donc parašė:
Noriu pasikonsultuoti.man spranda ismatavo ne genetike.tad gal ji kazka kita dar pamatytu.
Supratau! Tada genetike tikrai pasakys ar verta daryt NIPT
Genetike jums tikrai pasakys,ar verta daryti NIPT,nes pas ginekologes nevisada yra gera aparatura ir ne viska mato gerai.Nusiraminkit,zinau,kad sunku laukti,bet nieko nepakeisite savo pergyvenimu,daznai buna,kad ir ta raukslyte neviskas dar,gavus atsakyma is Nipt buna viskas su vaisiumi gerai.
Kaip man paaaiskino, jei esate aukstos rizikos grupeje, pvz virs 35 m., tai galima daryti nipt ir su normalia raukslyte, nes 20 proc dauniuku neaptinkami per echoskopija - jie neturi taskiuko ant sirdies, turi normalia rauksle ir nosies kauliuku.
Gal kas dare HARMONY per genetikos klinika? Per kiek laiko ateina atsakymas?
Tinga parašė:
Ar Benusiene leidzia i echo atsivesti vyra su vaiku? Vaikui 7 metai.
Žinoma, mes savo dvimetį abu kartus vedėmės, sakė, būtinai turi pamatyt brolį/sesę (:
Sveiko, pasidalinsiu savo isgyvenimu, gal kuriai taip buvo.
12 nestumo sav. Per eho gine pastebejo jog kazkas negerai su sprando rauksle.Isiunte y kauno klinikas, ten gine patvirtino .sprando rauksle 6,9mm ytaria sindromus. Paeme krauja, kraujas parode Dauno-1:63 Edvardso1:93 rizika. Apie 13 sav apsisprendziau darytis CHORIONO GAURELII BIOPSIJA. Siandien sulaukiu atsakymo jog del tirtu sindromu rizika atmesta. T.y.nera rizikos.tyrimas normoj.
As sumisusi nes nebezinau ar dziaugtis ar ne.
Gal kuriai yra buve panasiai?
Karosiukas parašė:
12 nestumo sav. Per eho gine pastebejo jog kazkas negerai su sprando rauksle.Isiun…
dziaukites!!! viskas ok! juk raukslele nebutinai rodo sindromus! man net sunku isivaizduoti, kiek turejote isgyventi
Inga Q parašė:
Karosiuk, švęsk ir plok ladučių![]()
Dar bijau tikėti, o apie išgyvenimus net nekalbesiu geriau
Karosiukas parašė:
12 nestumo sav. Per eho gine pastebejo jog kazkas negerai su sprando rauksle.Isiun…
Manes laukia pirmadieni choriono gaurelio biopsija... sakykit kokia daktare ji dare?
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai