Ativsi parašė:
12 sav yra privalomas visoms nesciosioms.o poliklinikoj tokia ir yra prieziura: paciupineja, pamatuoja ir viskas
![]()
Ne su vienu nestumu nesiunte 12 sav
Ativsi parašė:
12 sav yra privalomas visoms nesciosioms.o poliklinikoj tokia ir yra prieziura: paciupineja, pamatuoja ir viskas
![]()
Ne su vienu nestumu nesiunte 12 sav
Tukaaa parašė:
as 10sav buvau nuvaziavus tai tik paziurejo esch kad gimdoj sirdis plaka ir viskas sako per anksti atvaziavai tai liepe 12sav atvaziuot kad pamatytu is genetikos pu…
Taip is genetinespuses reikia didesnio laiko, genetiniti echo dariausi pas Kiseliova tai jis daromas 18-20 savaite. Tai labai gera ispudi palikoi gydytoja
sjure parašė:
Ne su vienu nestumu nesiunte 12 sav![]()
Berods šitas tyrimas nuo 2016 metų privalomas, su pirmu irgi nesiuntė.
salexa parašė:
Berods šitas tyrimas nuo 2016 metų privalomas, su pirmu irgi nesiuntė.
Pries du metus kai laukiausi, siunte mane ir 12 sav.
bitutute parašė:
Pries du metus kai laukiausi, siunte mane ir 12 sav.
Mane taip pat siunte pries du metus.12sav matuoja vaikui kaklo rauksle pagal kuria nustato apsigimimu galimybe..
Ativsi parašė:
Mane taip pat siunte pries du metus.12sav matuoja vaikui kaklo rauksle pagal kuria nustato apsigimimu galimybe..
Pasidomesiu ;)
Aciu ;)
sjure parašė:
Taip is genetinespuses reikia didesnio laiko, genetiniti echo dariausi pas Kiseliova tai jis daromas 18-20 savaite. Tai labai gera ispudi palikoi gydytoja![]()
as taip pat pas kiseliova tai 12sav ir veliau da vaz
AureE parašė:
Sveikos mielosios, gal yra musu daugiau gimdysianciu siais metais ir norinciu pabendrauti, ir gal net prie kavutes susitikti?jungiames?
As gimdysiu birzeli
AureE parašė:
Sveikos mielosios, gal yra musu daugiau gimdysianciu siais metais ir norinciu pabendrauti, ir gal net prie kavutes susitikti?jungiames?
As balandi
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai