gin222 parašė:
greitai ir tikrai nesunku,tik kol susikarpai lapus,susimatuoji tai laiko uzimabet paciai daryti tikrai pigiau ;)
Na reiks tada bandyti
tikiuosi pavyks.
gin222 parašė:
greitai ir tikrai nesunku,tik kol susikarpai lapus,susimatuoji tai laiko uzimabet paciai daryti tikrai pigiau ;)
Na reiks tada bandyti
tikiuosi pavyks.
Erika0127 parašė:
Na reiks tada bandytitikiuosi pavyks.
As siandien meginau daryt. Labai lengva pasidaryt
taip pat ir vejo
malunelio pagrinda pasidariau. Veliau foto ydesiu
naomi parašė:
As turesiu po Sito savaitgalio balti. Roziniai. Sviesiai roziniai. Kreminiai. Iv dydziu 50 vnt viso
O jie pirktiniai, ar pati dareisi?
flixe parašė:
Musu krikstynos kita savaitgali, tik siandien suzinojau kad be musu bus dar 7 vaikai ir tikriausiai daugiau iki kito savaitgalio dar atsiras.... kam teko dalyvauti …
Mus irgi krikštys vienu metu su kitais vaikais, tačiau net neįsivaizduoju kaip viskas vyks. Tik aišku aš žinojau, kad būsim ne vieni. Manau ir pas mus daug krikštys, nes kai ėjau užsirašyti tai buvom jau ketvirtos, o buvau gal prieš gerų porą mėnesių tartis... Bent pas mus, po vieną neapsiima krikštyti, nebent turi daug "paaukoti" bažnyčiai...
myliu-kalnus parašė:
kurioj vietoj vilniuje paatartumete daryti krisktynas? man kaip mamai noreturi kazko daugiau su dvasingumu, prie kokio vienuolyno![]()
![]()
Pacios nerealiausios krikstynos buvo Sv.Ignoto baznyteleje , nu kunigai tiesiog nerealus. Kad kuo daugiau tokiu butu. Jei mano tetis kuris visiskai nesilanko baznyciose pasake, kad nu tiesiog tokie zmogiski kunigai, kad taip fainai pakalba bei visa ceremonija praveda... tai jau mane nustebino, kad teciui patiko
myliu-kalnus parašė:
kurioj vietoj vilniuje paatartumete daryti krisktynas? man kaip mamai noreturi kazko daugiau su dvasingumu, prie kokio vienuolyno![]()
![]()
ar jus apie sventimo vieta?
parasiau, o poto pagalvojau, kad ne i tema atsakiau
dogmyte parašė:
ar jus apie sventimo vieta?parasiau, o poto pagalvojau, kad ne i tema atsakiau
![]()
is tikro tai turejau omeny sventimo vieta, bet dabar supratau kad krikstinoms faina butu rinktis sia baznycia
Erika0127 parašė:
Ar sunku pom ponus daryti?
![]()
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai