Lauksmė parašė:
Bet ir baisoka, del patirties stokos.
Neaisku kiek jis jau patirties turi,bet as uz jaunus chirurgus,manau jie labiau kruopstesni. Turi juk gerais darbais savo varda issikelti
Lauksmė parašė:
Neaisku kiek jis jau patirties turi,bet as uz jaunus chirurgus,manau jie labiau kruopstesni. Turi juk gerais darbais savo varda issikelti
Celin parašė:
Mano visas kunas strijuotas,bet nauju neatsirado![]()
o tos esamos labai išryškėjo?
ingainga22 parašė:
o tos esamos labai išryškėjo?
Na ne
Lauksmė parašė:
As pati kaip medike galiu pasakyti, jaunas chirurgas didzioj daugumoj yra geriau, nes daug tobulinasi, stazhuojasi uzsieny, domisi visom naujovem, nori uzsitarnauti sau gera varda
chirurgai "seni vilkai" daznai buna labai konservatyvus ir suzvaigzdeje, kuriems pasidaro svarbu ne kokybe, o kiekybe ir pinigai
bet cia tik mano nuomone
HappyLady parašė:
As pati kaip medike galiu pasakyti, jaunas chirurgas didzioj daugumoj yra geriau, nes daug tobulinasi, stazhuojasi uzsieny, domisi visom naujovem, nori uzsitarnauti…
Visiskai jums pritariu ???
HappyLady parašė:
As pati kaip medike galiu pasakyti, jaunas chirurgas didzioj daugumoj yra geriau, nes daug tobulinasi, stazhuojasi uzsieny, domisi visom naujovem, nori uzsitarnauti…
Pritariu jusu nuomonei. Man taip pat atrodi kad jaunas kruopsciau dirba ir stengiasi atsakingai atlikti darba
HappyLady parašė:
HappyLady parašė:
Pritariu jūsų nuomonei ;) Gal galite pakomentuoti pavojus tokios operacijos,iš savo medikės pusės. Juk mes daug ko nežinome....
HappyLady parašė:
As operavausi pas Daunoraviciu ir labai dziaugiuos pasirinkimunors ejau nieko apie ji nezinodama, sake visos Vilniuje tiek patirusiu gydytoju, o tu cia issirink…
prieš kiek laiko operavotės?
4 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai