2012.12.27 13:42 (prieš 13 m.)
Ineciukasz parašė:
sveikutes , busimos mamytes, norejau jusu patarimo paklausti . Mane daznai pikina buna, kad ant dienos vemiu net 5-6 kartus . Vos pavalgau buna , kad viska isvemiu aisku ne kekviena diena taip buna . cia yra mano pirmas nestumas. turiu skrandzio problemu , todel tikrai stengiuosi rinktis sveika maistuka. Ar normalu toks daznas vemimas, ir ka patartumete daryti
As irgi daug vemiu. Tiksliau daznai, nes daug nera is ko, bado dieta.. Neatrandu ka valgyt galiu. Siaip nera labai blogai pats vemimas, bet reikia stengtis atrasti kas padeda-gal imbieras, obuoliai, pomidorai, metiniai ar tie paprasti ledinukai. Bandyk eksperimentuoti, gal ka atrasi sau tinkancio. Man viskas padeda tik labai laikinai, kita karta net pagalvot negaliu. Daug kam padeda rytinis uzkandziavimas dar gulint lovoj. Pabandyk is vakaro pasideti krekeriu ar koki uzkanduka, kad tik pabudus galetum uzkasti. Ir diena bandyk nnuolat uzkandziauti, kad nespetum isalkti. Man tai nepadeda, niekas netinka, bet gal tau pades. Ir dar labai svarbu gerti pakankamai skysciu, vandens. Jei prasides dehidratacija, teks gultis ligoninen laselinems. Bet cia jau gydytoja turetu stebeti. Dar yra kazkokios imbiero tabletes. Gali pabandyti. Mano gydytoja sake, kad tiek imbiero kiek yra tose tabletese suvalgyt neimanoma. Gal verta pabandyti? Pati neradau pirkt, bet buvau tik vienoj vaistinej. Sekmes ieskant iseities.. As jau tik tikiuosi pralaukti ta laikotarpi..