giedreburger parašė:
mano pilvukasVieni sako, oho, koks didelis, kiti sako, kad ne toks jau ir didelis. . Nezinau, regis gal ir didesnis nei turetu buti 24 svaaiciu, bet svarbu mazi…
na ar didesnis uz mano nezinau,bet mum tiek pat laiko
giedreburger parašė:
mano pilvukasVieni sako, oho, koks didelis, kiti sako, kad ne toks jau ir didelis. . Nezinau, regis gal ir didesnis nei turetu buti 24 svaaiciu, bet svarbu mazi…
na ar didesnis uz mano nezinau,bet mum tiek pat laiko
geranta parašė:
Net pasistenk but atsargesnenes siaip kad ir apsaugotas vaikiukas, bet vistiek negerai, nes kaip tik skaiciau kazkur, kad smugiai i pilva nera gerai, bet …
tai vava, saugausi, esu hyperaktyvi. ;D vis kazkur uzkliuvu, o kai juokiuosi tai is visos sirdies todel vaikas ten turbut gyvena kaip kokiam vulkane...;D
kiek dienu praejo, vaikutis spurda viskas gerai, turbut tiesiog prikeliau is miegu.
Mazhas parašė:
labas mergytes as irgi pasirodysiu su maziuku tuoi turesim 25sav![]()
labia grazus pilvukas
labia dziugu kad mamytes drasia deda savo pilvukus
balione parašė:
Labutis ;)) Mano vaikiukas irgi labai krutet pradeda kai tevelis pakalbina ;) Pas mus tai atvirksciai, dienom zaidziam spardomes o vakare visi kartu miegot einam![]()
Jūs taip draugiškai visi, mes taip nemokam
dabar pastaruoju metu pradejo i pilva įsiremti, tai toks fainas jausmas
Sveikos visos busimos mamytes!
Jei priimsit, prisijungsiu ir as prie jusu gausaus burio.
Tai pirmasis mano nestumas, pilvelyje auga pas mus berniukas.
Pradejom ir judeti anksti - 16sav., ir lyti taip pat suzinojom jau 18 savaitele.
Ilgai skaitinejau cia visus forumus, bet vis nesiryzau prisiregistruot.
...Orchidėja... parašė:
Sveikos visos busimos mamytes!Jei priimsit, prisijungsiu ir as prie jusu gausaus burio.
Tai pirmasis mano nestumas, pilvelyje auga pas mus berniuka…
Sveika, ogo kaip anksti lyti suzinojot, mes tik sia savaite, et irgi laukiam berniuko, ir pirmo
Pas mus irgi geras boksininkas, pirma kart net ismatuot normaliai neisejo, nes sukosi kaip vilkelis (toks senas zaidimukas)
o dabar tik muzika isgirsta, ir valio mama, darom tusa
arba penktadienieeeeenis - darom tusa! o rytas
Vakar buvom Sirvintose ten buvo lietuviu liaudies sokiu konkursas
vaziavom i mociute sokancia paziuret, tai davesi visa ta laika, dar juokiausi, kad kai tik pradeda pristatinet nauja kolektyva, jis taip boksuoja, o kai isgirsta muzika,jau ramiau, bet labai fainiai judejo
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai