nemeside parašė:
Pirmiausia nusimezgi pacias kisenes. tada kai mezgi i prieki(geraja puse) nuleidi tiek akiu kiek tavo kisenes ilgis, pas mane buvo 23 akys. Gristant(blogaja puse) kisene pridek taip, kad ji butu gerojoj pusej ir tada ja primezgi. As su vaseliu rinkau tas nuleistas akis ir kisenes krasto akis, surenki 23 ir mezgi toliautik aprasyme raso taip ir palikti, o baigus likusius krastu prisiuti, bet as dariau taip. Kai primezgi krasteli, mezgi geraja puse toliau, taip paparastai lyg niekiur nieko gaunasi viena eilute, o kai gristi (blogaja puse) tada primezgu po viena krastine kisenes aky gaunasi 1 krastine primegzta, tada 21 mezgi paprastai ir vel primezgi 23 aki. ir vel geroji puse nieko nedarau, blogoje vel primezgu sekancios eiluses 1 ir paskyutines akis. Jei gerai primezgi gaunasi kisenyte ji auksteja ir prisimezga su paciu mezginiu, aisku virsutine eilute neprimegzta tik krastines akys
![]()
Įsivaizduoju, kad kišenė kyla iš apačios į viršų
o masčiau atvirkščiai, kad nusileidžia į apačią. Aš dar mezgu su storesniais siūlais ir storesniais virbalais, tai pagal akių ir eilučių skaičių man skirtingai gaunasi, skaičiuojuosi pagal tankumą viską
nes dar nelb įsivaizduoju mažylio dydį koks jis bus ir kokio maždaug didumo reikės
Bet tikiuosi, kad tiks