redina parašė:
jo jai visas dalis padarysi pagal suzymejima jos graziai sueis, o kaip turi siauret platet ziurek pati, tik zymekis
Jau net spyrgu kai noriu greičiau išbandyti - tikiuosi pavyks ir nereikės N kartų ardyti
redina parašė:
jo jai visas dalis padarysi pagal suzymejima jos graziai sueis, o kaip turi siauret platet ziurek pati, tik zymekis
Jau net spyrgu kai noriu greičiau išbandyti - tikiuosi pavyks ir nereikės N kartų ardyti
Labas mielosios mamytės
Iškart prisipažįstu, mezgėja iš manęs visiškai ne kokia
Nėštumo metu atsirado nenumaldomas potraukis megzti
Tik, kad patirties tame reikale galima sakyti praktiškai visai nėra
Esu numezgusi vyraui šaliką (jau laukiausi, bet dar nežinojau
), o kai jau sužinojau apie savo nėštumą, savo būsimai sukrytei numezgiau pleduką, bet tokį paprastą, kvadračiukais
Du vieninteliai iki galo pabaigti mano darbeliai iki galo
Gavau labai gražiū rūžavų merino vilnos siūliukų ir taip norėčiau sukrytei numegzti kepurytę, kad ir pačią elementaiausią, bet net nežinau nuo ko pradėti
jeigu pradėti nuo kepurės apačios, kraštelio ta prasme, tai kaip ją užbaigti? kaip ji susitraukia viršuje? Nuimamos akys?
Gal turit mamytės kokių schemų, arba gal kuri, jeigu labai nesutrugdyčiau bendrais bruožais paaiškintų, kaip susidoroti su šiuo reikalu
Ačiū iš anksto
Choconut parašė:
Va, pavyzdžiui, tokią?
Sveika prisijungus, nėra labai sunku
Pradžioj mezgi ausytes, po to uždedi pasiskaičiavus koks plotis tarp ausyčių iš priekio ir iš nugaros. Būtų taip: viena ausytė, uždėtos akys priekiui, vėl ausytė ir vėl akys nugaros puseij ir tuomet mezgi į viršų, o po to jau reikia sumezginėti po 2 akis, arba megzti tieisiai ir tieiog pabaigoje pertraukti siūlą per visas akis ir sutraukti
Lengviau būtų, jeigu turėtum kokia nusipirkus kepurytę ir pagal ją matuotum
Renata-spycka parašė:
Sveika prisijungus, nėra labai sunku![]()
Pradžioj mezgi ausytes, po to uždedi pasiskaičiavus koks plotis tarp ausyčių iš pr…
ausytes gi nertos ten
tai nera sudetinga bet kepureliai tau reikia 5virbalu, na bent tokia as daryciau taip, paskui merino vilna ji pakankamai plona ir neigudusiai rankeliai gali but sunkoka, todel siulyciau sudet du siuliukus jai turi daugiau kamuoliuku, poto prasimegzt pavyzduka kad galetum pasimatuot kiek akiu uzima 1cm. kai tai zinosi galesi issiaiskint kiek tau reiks uzsidet akiu galvytes apimciai, tarkim naujagimiui reiktu kokiu 36gal ir 38cm. na ir paskui jau ratuku ratuku ir kurpi, o siaurini akeles sumezgus kartu na tarkim virbalo prieki ir gale ir taip kol susiaureja
Ivetut parašė:
ausytes gi nertos ten![]()
Aš turėjau omeny - vaiko ausyčių uždengimas
Ivetut parašė:
ausytes gi nertos ten![]()
Aš savo neįgudusia akim, matau, kad nertos ausytės viršuje, tos dėl grožio, o Renata kaip supratau kalbėjo akie ausytes, kurios dengs vaikiuko ausis
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai