ingridaaa19 parašė:
ir dar klausimukaskiek gramu sueina i toki tavo snood'a?
as sumezgiau 250g siulu.
ingridaaa19 parašė:
ir dar klausimukaskiek gramu sueina i toki tavo snood'a?
as sumezgiau 250g siulu.
Emmylou parašė:
Aš tai nieko nekarpyčiau... Tieisog tas siūlas liks blogoj pusėj ir "išsivedžios" pagal raštą, nekabos palaidas.![]()
bet pagal mano turimas raidziu schemas neiseina taip,vakar as jau bandziau bet neina,nes tarkim M raides man reikia tai viena akis issimezga nauju siulu o poto 5 akys senu siulu tada vel viena akis kita spalwa tai wienai eilei tiek tai as pasidariau tu spalwu du kamuoliukus ir kiekwiena pirmos eile pradejau su nauju kamuoliuku o kai daejau antra eile nu tipo i wirsu viena aki jau nejo megzt tik sekanti .nu nzn ar supratot kanoriu pasakyti.
as turiu 2, 3 ir 4 mm numerio kojiniu virbalus, populiariausi yra maziausieji (situ du komplektus turiu, kad galeciau vienu metu abi pirstines megzti)
as sau ziauriai noreciau bambukiniu virbalu, man labai smagiai jais mezgasi, bet pastoviai uzsedu mezgini, bijociau sulauzyt
tiutis parašė:
Sveikos memytes, as ir noreciau ismokt megzt, gal galetumet patarti kokius virbalus geriausiai naudoti kojiniu mezgimui? ta prasme kokio storio? rytoj uzsisakyciau …
as irgi turiu 2 ir 3 nr. virbalus kojinem, bet dazniausiai naudoju 3 nr., su plonesniais virbalais mezgu pirstines ir riesines.
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai