Misslil parašė:
Nepavyko gerai nufotografuoti, bet gal įžiūrėsit. Čia teigimas ov testas ar ne? Aš jau nieko nebesuprantu. Šiandien man 24c.d. Visą preitą savaitę ov testai rodė tą…
Teigiamaa
Misslil parašė:
Nepavyko gerai nufotografuoti, bet gal įžiūrėsit. Čia teigimas ov testas ar ne? Aš jau nieko nebesuprantu. Šiandien man 24c.d. Visą preitą savaitę ov testai rodė tą…
Teigiamaa
MrsTadam parašė:
Sveikos, puikiai suprantu,kad pries darant testa reikia negerti 2 valandas,o ar galima valgyt ?( turbut aisku ne sriubytes)
Galima valgyti
O vaistu vartojimas kaip tarkim teraflu gali tureti itakos ov testo tikslumui?
Siandien diena pasidariau testuka,rode pakankamai rysku, bet dar tikrai ne iki galo,koks turetu but. nusprendziau vakare pakartoti, ir parode vos vos matoma vaiduokliuka. Siandien kelis kartus geriau vaistu nuo persalimo. Idomu ar tai galejo turet kazkokios itakos?
MrsTadam parašė:
Siandien diena pasidariau testuka,rode pakankamai rysku, bet dar tikrai ne iki gal…
MrsTadam parašė:
Ikeliu nuotrauka :
nei vieno teigiamo
MrsTadam parašė:
Siandien diena pasidariau testuka,rode pakankamai rysku, bet dar tikrai ne iki gal…
Nemanau kad daro, aš darydavau du kartus dienoj ot tai diena būdavo toks aiškiai matomas, o vakare blankus vaiduoklis.
Kiek dienu pas jus per cikla OT buna teigiamas?Man skaiciuokle buvo paskaiciavus vaisingas dienas 15cd,o pasirodo jos buvo dvi,tai 18cd ir 19cd.Nd padaryti..Daugiau manau nebereikia stengtis,nes snd testas jau neigiamas.Dabar su nekantrumu laukiu teigiamo rezultato NT.Kada jau galeciau pasidaryti ,kad jau koki vaiduokliuka isvysciau?
coliuke82 parašė:
Kiek dienu pas jus per cikla OT buna teigiamas?Man skaiciuokle buvo paskaiciavus vaisingas dienas 15cd,o pasirodo jos buvo dvi,tai 18cd ir 19cd.Nd padaryti..Daugiau…
OT testai neparodo ov dienos,ot parodo tik kylancia LH banga,po paskutinio teigiamo ot ( teigiamu gali buti ir du ir trys ir vienas) ov ivyksta po 12-36 val.
coliuke82 parašė:
Kiek dienu pas jus per cikla OT buna teigiamas?Man skaiciuokle buvo paskaiciavus vaisingas dienas 15cd,o pasirodo jos buvo dvi,tai 18cd ir 19cd.Nd padaryti..Daugiau…
Skaiciuokle cikla apskaiciuoja pagal taibka jus parasete nustatymuose. Jeigu jusu ciklai yra visada reguliarus tai dar butu galima ja tiketi,bet jei ciklai nereguliarus tai skaiciuokle tikrai neapskaiciuos teisingai. Nes skaiciuokle nezino kokio ilgumo bus jusu ciklas si menesi.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai