2014.11.05 13:01 (prieš 11 m.)
del amziaus skirtumo tarp vaiku, as manau, kad , tiek vienu atveju, tiek kitu atveju yra savo pliusu ir minusu. Kai mazas amziaus skirtumas, vaikams yra daug lengiau zaisti tarp saves, nes ju dar zaidimai vienodi, o kai jau kokiu 5 metu skirtumas, tai sakykim 6 metu vaikas jau nori statyti visokias pilis, o tas 1neriu metuku dar tenori viska griauti. Ir didziajam vaikui buna skaudu , kai jo pastatyta lego pili ateina mazesnysis ir suriauna. O tevai dazniausiai sako, kad nepyktu ant mazojo, nes jis dar maziukas, nieko nesupranta. Didysis del to gali pasijusti maziau mylimas ir pradeti nekesti maziuko. Po to sakykim jiems 10 ir 15 metu, vel ju poreikiai skiriasi. Vienas jau paaulys, o kitas dar futbolo kamuoli spardo lauke. Bet aisku , mamai yra lengviau. Ji gali nebijodama savo 6 ir 1riu metu vaikus palikti kartu, sakykim nubegt greit i parduotuve kokios pasibaigusios grietines nupirkt, nes didysis jau priziures maziuka, o man jau mano atveju reikia rengti 4ris asmenis ir temptis savo tris mazus vaikus kartu. Paauglystej man irgi iskart reikes '' kariaut'' su trim vaikais. Bet gal taip ir geriau, nes visiems trims vienu metu bus paauglyste, galesiu visa susikoncentruot i ta reikala, o negalvot dar ir , ar mazasis pavalges, ar nuveztas i treniruotes, ar jo kelnes isskalbtos ir ttt. Aisku , dar daug kas priklauso ir nuo pacios mamos. Gal kitai ir reikia pertraukos tarp vaiku, pailset atsigaut. As savo atveju dziaugiuosi, kad mums netycia gavosi ta mano mazoji mergyte. Nes greiciausiai, nebebuciau ryzusis treciam vaikui ir mano svajone pinti dukrytes kasytes ir butu likusi tik svajone
. Nes, kai pagalvoju, jei jau buciau islipusi is tu visu bemiegiu naktu, prikakotu pampersu, prikrautu buteliuku ir po 5 metu, kai jau naktim skaniai ir ramiai miegi, vel i ta pati bristi, na ne , as tai tikrai nebepasiryzciau tam
. Aisku buvo ir kol kas yra labai nelengva, kartais galvoju, kad isprotesiu
, bet save guodziu, kad vaikai nebus amzinai mazi ir greitu laiku viskas pasibaigs, kad atvargsiu vienu kartu ir po to sau ramiai gyvensiu