jurospaukste parašė:
neatleido. tik biski maudzia pilvo apacia ir vis dar teplioja. as turiu vilties dar truputi
o daret hcg tyrima ar prg?? gal del jo tepa. stiprybes❤️
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįjurospaukste parašė:
neatleido. tik biski maudzia pilvo apacia ir vis dar teplioja. as turiu vilties dar truputi
Diadema_M parašė:
nedariau. uzsiregistravau i kardiolita, tykiuosi visus tyrimus padarys. nes as taip ir nepradejau stipriai kraujuot, patrplioju tik kai slapinuosi ir viskas.
neistveriau nuvaziavau i grybo gatves klinika. nemato nestumo🤷🏼♀️ kaip antakalny mate, as nezinau. persileidimo negalejo buti nes nebuvo stipraus kraujavimo, israse duphastona ir padariau hcg oir prg tyrimus, laukiu atsakymo. Nestumo testas dar teigiamas, papukai jautrus. Turiu begalybe vilties🤸🏻♂️
Sveikos! ❤️
Turiu tokį klausimą
Man pranešė, kad vaikas nesivysto, o krūtinė tik tik pradėjo skaudėt, speneliai labai jautrūs, pykinimas šioks toks yra, šlapimo nelaikymas, didesnis apetitas, nuotaikų kaita, galvos svaigimas, ar įmanoma, kad tikrai vaikelis nesivystytų? 🤔 Gal kuriai taip buvo? Bijau, kad čia persileidimo simptomai kokie.....
gintaremarija parašė:
Sveikos! ❤️
Turiu tokį klausimą
Sveika! Man, kai buvo nesivystantis, tai pozymiai nepraejo labai greit. 2 savaites net neįtariau, kad nesivysto, skaudėjo ir krūtinę, ir pykinimas buvo. Dar net po abrazijos siek tiek jauciau krutine kelis dienas. Bet paskui viskas staigiai dingo. Labai tikiuosi, kad pas jus viskas gerai ir, kad leliukas vystosi kuo puikiausiai🙏
Dzesi parašė:
Sveika! Man, kai buvo nesivystantis, tai pozymiai nepraejo labai greit. 2 savaites net neįtariau, kad nesivysto, skaudėjo ir krūtinę, ir pykinimas buvo. Dar net po …
Man visi tie simptomai atsirado kai jau žinojau kad jis nesivysto, o prieš tai 7 savaites nieko nebuvo iš simptomų, tai ir galvoju kas čia gali būti?
gintaremarija parašė:
Man visi tie simptomai atsirado kai jau žinojau kad jis nesivysto, o prieš tai 7 savaites nieko nebuvo iš simptomų, tai ir galvoju kas čia gali būti?
Nueikit dar kartelį pas gydytoja, nes būna visokių situacijų, kad patvirtintų, kad tikrai nebesivysto. Aš nuėjau pasakė, kad yra tikimybė nesivystančio, bet paskyrė vizitą dar po 2sav, kad įsitikinti, dėja pasitvirtino.
Sveikos🙌
As sergu endometrioze, planuojam leliuka. Susirgti turiu uz 5d. Ciklas labai begioja kekviena menesi, dazniausiai uzsitese. Nesuprantu vieno, vakar vakare pasirode nusislapinus valantis labai labai nedaug rausvos spalvos, lyg kraujo siuliukai, kazkoki labai labai maziukai keli kresuliukai. Ar reiketu sunerimti? Siandien lygiai tokia pati situacija, labai labai menkas tepimas, bet neramina, nes taip visada pries menesines del endometriozes tepdavo tamsiai rudai. Visur ieskau info, ir daug kur raso, jei pasirodo kresuliu, reiskia ivyko persileidimas🙈🙈
Merginos ar kuriai persileidimas vyko ilgai??? Man Po wc 2sav tik budavo matyt ant popieriaus rudu isskyru truputi, vakar va Kiek daugiau, o siandiena ant kelnaiciu net radau rudu nemazai!🤦♀️ Echo turiu vizita penktadieni... gulimo rezimo neiseina pasidaryti namie 1,6m vaikiukas.
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai