2012.05.23 00:50 (prieš 14 m.)
Skorpione,oi kaip suprantu tave. As ir nieko nevalgydavau pirmom savaitem,kol draugas is darbo negrizdavo,i dusa irgi eidavau tik sulaukus.draugo laisvesnes minutes. Dar ir dabar,jei noreciau nueit po dusu budama viena namuose,tada reiktu eit kokia 6 ryto,kai tikrai neatsikels vaikutis. Laikau kumscius uz tave,kad greiciau viskas sustotu i vezias.
As dar pirmus menesius ejau is proto,kad sunus pastoviai isbertas,vis galvojau,kad as kazka ne taip padariau,gal misinukas netinka,o as kvaile to nesuprantu,o gal kremas negeras vaiko odytei,o gal isvis nereikia jokio kremo ir aliejuko... Jausdavaus kazka ne taip padarius ir kai vaikas daznai keldavosi naktimis,galvojau,jog kazko nedadariau diena,o gal negerai uzmigdziau... Oj kaip ejau is proto. Bet viska isaugo. Tik odyte vis dar problematiska,pasirodom ir gydytojams,o jie tik peciais palinkcioja ir neaisku kas kaip ir is kur.
Bet bent is savo puses ka pastebejau ir del ko pykstu ant saves,tai kad vaiko dienos uzimtumas ir jo prieziura labai priklauso nuo to,kokie buna santykiai tarp manes ir draugo. Jei viskas grazu,tai as galiu vaiko is ranku nepaleisti istisa diena,o jei pastovus barniai,tada man labai sunku maziuka paimt ir pamyluot,atrodo vos paimu ir iskart pavargstu... Ir gaila vaiko,norisi jam duoti viska kas geriausia,bet vos paimu i rankas,prisiglaudziu ir asaros ima kaip pupos riedet. Daug kartu pykau ant saves,kad nepalikau draugo,kai dar nescia buvau,galvoju butu buve paprasciau su vienisos mamos vaidmenim is anksto susitaikyt. Vakar jau buvau pradejus tases kraut,kambario ieskot,kol galiausiai kazkas staigiai apsiverte ir pagalvojau,juk issiskirt galesiu betkada,viens du ir tases sukrautos,gal reik pamegint zmogui padet,gal jam reikia mano pagalbos,juk ji myliu,myliu vaika,nenoriu jo palikt be tevo... Ir jau siandien diena praejo lengviau. Nuejau dar pas uosviene pasibuvot. Ir likusia diena ganiau girta savo meile,kol galu gale jis nuluzo su visais drabuziais ir smirdi man pasonej... O as vis tikiuosi,kad nuo rytojaus prasides grazesnis mano gyvenimas. Optimiste....
Nu ir pavariau cia pasaka