2024.10.31 15:22 (prieš 1 m.)
ritama7 parašė:
Aš irgi laukiau virš metų, o jau po mėnesio operacija. Pradedu truputį jaudintis ir atrodo pamiršau jau viską ką konsultacijos metu šnekėjo gydytojas...
Man siuvo diastazę ir tvarkė bambos išvaržą, tuo pačiu pašalino odos perteklių. Ligoninėje dvi paros, operavo trečiad, o penktad namo. Turėkite omenyje, kad išvykti reikia iki 10 val ryto. Jums turėjo duoti atmintinę, ten viskas parašyta. Taip pat man sakė mėn prieš operaciją pasiskambinti atmintinėje duotu nr pasitikslinti ar niekas nesikeičia, nes per tiek laiko visko gali būti. Gyd nedarbingumą išrašė savaitei, o toliau tesia šeimos gyd. Pasirodyti reikėjo po savaitės, siūlai tirpstantys, traukti nereikia. Korsetą pirkau čia. https://newmanvitamins.eu/produktas/marena-recovery-bikini-modelio-kompresine-apranga-dydis-m/
O dydį buvo labai sunku išsirinkti, bet pataikiau. Ėmiau L. Žiūrėjau į matmenis, bet ir tai labai klaidu. Pvz aš dėviu M dydžio rūbus, kai ką L. Pagal matmenis Marena puslapyje ties juosmeniu man reikėjo XL, o ties klubais M.. Tai surizikavau imti viduriuką L ir tiko. Nors po op labai spaudė, net gyd klausiau ar ne per mažą nusipirkau, tai sakė dydis tinkamas. Iš tikro spaudė visą pirmą sav, nes ir skysčiai truputį kaupėsi, o ir tikrai nepasidarom lieknesnės. 😄 Bet jis prasitampo, dabar jau labai komfortiškai su juo jaučiuosi. O pirmą sav kol jis skalbdavosi ir džiūdavo džiaugiausi išsilaisvinus. 😄
Taip pat pasiieškokite kur darysitės limfodrenažinius masažus rankomis, jie stebuklingai gydo, taip gera ir lengva po jų.