Vel_mama parašė:
Kadangi as adatu bijau, tai man issivaiksciojo.nors tiesa pasakius bijojau kad neissivaikscios
.
As nebijau,tai laukiu lapkričio 8 d ,atskrenda is LT I UK chirurgas
Vel_mama parašė:
Kadangi as adatu bijau, tai man issivaiksciojo.nors tiesa pasakius bijojau kad neissivaikscios
.
indra956 parašė:
O kazka specialiai darete kad greiciau issivaiksciotu? As masazus vis lankau
indra956 parašė:
O kazka specialiai darete kad greiciau issivaiksciotu? As masazus vis lankau
As visiskai nieko nedariau
.
indra956 parašė:
Judu nemazai,masazu jau 13 turejau ir va skysciai kaupiasi. Ryte atsikeliu pilvas buna gumbuotas o kai pavaiksto tada vienodai ištiesta. Antradieni bus 3sav ir sav…
Skysčiai kitoms kaupiasi ir 6 mėn po op. Kiekvienas organizmas skirtingai gyja.
Aš dvi sav po op, jaučiuosi gan gerai, skysčių šiek tiek kaupiasi, praeitą sav 60ml nutraukė. Į masažus einu nuo grįžimo iš ligoninės kas antrą dieną. Po savaitės apžiūros metu gyd sakė tvarsčių neklijuoti ant apatinio pjūvio, o nuo šiand ir bambos neklijuoju. Vakare pilvo sunkumas jaučiasi didesnis, bet nebūna labai kietas ar išsipūtęs. Nuo pirmos dienos beveik pilnai esu išsitiesusi, o po masažų ir pilnai išsitiesiu. Ilgiau pasėdėjus, tai tikrai sunku išsitiesti. 😄
Mamanija4 parašė:
Skysčiai kitoms kaupiasi ir 6 mėn po op. Kiekvienas organizmas skirtingai gyja.
Aš dvi sav po op, jaučiuosi gan gerai, skysčių šiek tiek kaupiasi, praeitą sav 60m…
Man vakare viršutine dalis issipucia. Tai su gyditoju kalbejau sake gali tai buti iki 6men
As ne LT gyvenu,tai dabar laukiu lapkricio 8 nes atvyksta I uk chirurgas kuris istrauks skyscius,nes siom dienom pirkti bilietus yra baisios kainos🙈
Taip jau antra diena kai daugiau galių vaikscioti nebetaip lauzia nugara. Tik tie skysciai neramina,bet gyditojas sako kad tiek laiko lauksiu nepakenksiu.
Vel_mama parašė:
As visiskai nieko nedariau.
Bet kaip paliesdavote,banguodavo pilvukas nuo tu skysciu?
indra956 parašė:
Bet kaip paliesdavote,banguodavo pilvukas nuo tu skysciu?
Aha, sakydavau ant bangos pilvas 😀. Vaizdas buvo lyg juroj 🫣
indra956 parašė:
Man vakare viršutine dalis issipucia. Tai su gyditoju kalbejau sake gali tai buti iki 6men
Aš labai nepergyvenčiau dėl skysčių. Ne visi chirurgai skysčius nutraukia, nes kiekvienas nutraukimas yra rizika infekcijai. Skysčiai - limfa kuri visiškai natūralu, kad atsiranda gyjimo eigoje. Ir mano žiniomis antrą trečią savaitę ji daugiausiai kaupiasi. Bet jūs einate į masažus ir tai tikrai padeda limfai nutekėti. 😊 Taip pat yra specialus porolonas kurį deda po korsetu, kad labiau apspaustų ir tada mažiau skysčių renkasi, tai pasidomėkite, gal jūsų atveju pagelbėtų. 😊
ritama7 parašė:
Sveikos!
Gal kas darėtės operaciją Kauno Klinikose pas Ž.Dambrauską? Kokie atsiliepimai, ar…
Operaciją gyd Dambrauskas atliko prieš 3sav, rezultatu jau dabar esu labai patenkinta. Tik pas jį eilėje operacijai laukiau 15 mėn, bet tikrai verta. 😊
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai